Elinks

Estimat John (Dear John)

Any:
2010
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Guerra, Romàntic
Descripció:
DURADA: 105 minuts. - MIDA: 1,23 Gb

PAÍS: EE.UU. PRODUCCIÓ: Screen Gems DIRECCIÓ: Lasse Hallström GUIÓ: Jamie Linden, Nicholas Sparks REPARTIMENT: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Henry Thomas, D.J. Cotrona, Cullen Moss, Gavin McCulley, Jose Lucena Jr., Keith Robinson, Scott Porter, Leslea Fisher, William Howard Bowman, David Andrews, Mary Rachel Dudley, Bryce Hayes

CLASSIFICACIÓ: Recomanada per a tots els públics

John (Tatum) és un rebel que abandona l'escola per anar-se'n a l'exèrcit, al no saber què fer amb la seva vida. Després de conèixer a la noia dels seus somnis, Savannah (Seyfried), ràpidament creixerà entre ells una mútua atracció, davant la qual cosa John decideix abandonar l'exèrcit i iniciar una nova vida amb la dona que estima. Però l'11 de setembre de 2001 ho canvia tot: en John ha de tornar a allistar-se i després d'un llarg període, la Savannah s'enamora d'un altre home.

Estimat John?, aquestes dues primeres paraules d'una carta enviada per la Savannah serveixen perquè en John se n'adoni del que succeeix i se li parteixi el cor. De tornada a casa, l'ex-soldat haurà de fer front a aquest fet, sent conscient que ella encara és el seu veritable amor, i havent d'enfrontar-se a la decisió més difícil de la seva vida?.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Estimat John 2010 2010-08-31 20:40:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.