Elinks

El partit

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
DURACIÓ: 97 min. - MIDA: 1 Giga

Producció: Televisió de Catalunya, ZIP films, Televisión de Galicia, Vaca Films i Jaleo Films Direcció: Juan Calvo Guió: Xosé Antón Moure, Denis López, Juan Calvo Director de fotografia: Ricky Morgade Música: Federico Jusid, Pep Solorzano, Xavi Oró Intèrprets: Carlos Blanco (Alfonso), Antonio Dechent (Sànchez), Eloy Yebra (Susiño), Juli Fàbregas (Borja), Antonio Duran "Morris" (Ramiro), Xose Bonome (Rivadulla), Roberto Leal (Bonell), Montse German (Ana), Gemma Guillemany (Marta), Manuel Maquiña (Manolo), Brendan Price (Mckenzy).

Alfonso volia ser jugador de futbol però s'ha hagut d'acontentar treballant en una fàbrica. La seva vida no té res d'especial, de fet, ara passa un mal moment en el seu matrimoni per culpa de la feina, els diners, la poca comunicació... Quan una gran empresa d'Estats Units absorbeix la fàbrica on Alfonso i els seus companys treballen, les coses comencen a canviar per tots.

La nova Directiva aterra amb la intenció de modernitzar l'empresa i fer reducció de plantilla. Per tal de guanyar-se la confiança dels treballadors proposa organitzar un partit de futbol entre els directius i els treballadors. El que hauria de ser una activitat lúdica s'acaba convertint en un enfrontament.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El partit 2006 2010-04-16 18:17:31

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.