Elinks

Al vostre gust

Any:
2008
Categories:
Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Família, Entrevista, Tecnologia, Educatiu
Descripció:
El programa "Al vostre gust" vol fer una mirada al món de l'alimentació i de la cuina des de tots els punts de vista. Al llarg de 13 capítols, visitarem pagesos per conèixer els productes que conreen, les estratègies de venda i la seva relació amb els cuiners; visitarem cuines, com per exemple la del mestre basc Martín Berasategui a Barcelona, per veure com és la fascinant coreografia que s'hi balla en el moment del servei; coneixerem les tendències de consum relacionades amb el menjar i el beure; parlarem de productes recuperats, de nutrició, d'investigació, de la cuina d'avantguarda -com la del restaurant El Bulli, de Ferran Adrià- i de la casolana -com la que ens farà, a casa seva, l'àvia Remei-, etc.

El programa és un "spin off" que neix -ampliat i complementat- a partir dels reportatges que la mateixa directora i presentadora va fer, l'estiu del 2007, en el programa "De vacances".

Per als complements de nutrició i d'investigació s'ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Alícia ?d'alimentació i ciència- i l'entitat de Sant Benet de Bages que presideixen el cuiner Ferran Adrià i el cardiòleg Valentí Fuster.

"Al vostre gust" és, en definitiva, una revista de tot el que té a veure amb el menjar i el beure.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2008 2008-02-13 18:11:07
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2009 2012-12-07 01:52:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.