Elinks

Allò que Darwin no sabia (What Darwin Didn't Know)

Any:
2009
Categories:
Documental
Generes:
Biografia, Història, Educatiu
Descripció:
Durada: 1 hora 28 minuts. - Mida: de 920 MB

En el 200 aniversari del naixement de Charles Darwin i en el 150 aniversari de la publicació del seu llibre "L'origen de les espècies", aquest documental revela que l'avanç de la ciència li ha donat la raó. "El que Darwin no sabia" explora l'"evo devo" ", un nou camp de la genètica -l'estudi conjunt de l'evolució i el desenvolupament en l'úter-, que ens permet resoldre algunes de les preguntes sense resposta de Darwin.

Darwin ens va oferir una idea sensacional: l'evolució per selecció natural. La teoria simple però profunda de Darwin de la selecció natural és la clau per resoldre els grans misteris de la vida a la Terra. No obstant això, en l'època de Darwin, els científics de totes les disciplines van contradir la seva visió. Si el coneixement de l'època era correcte, aleshores la teoria de Darwin era incorrecta; i el científic va morir sense saber resoldre aquest problema impossible. Però, després de la seva mort, els nous descobriments científics van començar a provar que Darwin tenia raó, per vies que mai podria haver imaginat. Cada descobriment apuntava a la correcció de la teoria de Darwin.

El descobriment de l'ADN, el descobriment de la seqüència homeòtica, el desenvolupament de la teoria de jocs i la selecció sexual, tot plegat va començar a reforçar la veritat de la seva intuïció fonamental. Aquest viatge a través de 150 anys d'història mostra que la ciència ha reivindicat la seva teoria i fins i tot l'ha desenvolupada encara més. La ciència genètica moderna revela que Darwin va tenir una gran visió. "El que Darwin no sabia" planteja moltes preguntes sobre l'espècia humana i els altres animals que comparteixen aquest planeta, i també permet entrar en la ment del científic brillant. Rastrejant la història d'aquestes idees, es descobreix l'exactitud de les teories de Darwin i es mostra la comprensió més rica que tenim ara de l'evolució.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Allò que Darwin no sabia 2009 2010-01-30 10:52:16

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.