Elinks

Especial Cap d'any a TV3 (2009/10)

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Humor
Descripció:
Els personatges del "Polònia" han organitzat una festa per acomiadar el 2009. L'amfitrió serà el Toni Soler, que rebrà alguns dels personatges que ja han confirmat la seva assistència: el president Montilla (Sergi Mas), Artur Mas (Bruno Oro), Carod-Rovira (Toni Albà), Barack Obama (David Olivares), Vladimir Putin (Xavier Serrano), Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) i Carme Chacón (Mireia Portas), entre d'altres. La festa tindrà tots els elements imprescindibles en una data com aquesta: ball, cues al lavabo i karaoke. Enmig de tot això, aprofitaran per veure els millors gags de l'any 2009 sobre temes com el Tribunal Constitucional, la crisi econòmica, l'"afer Gürtel", les eleccions europees, el primer any d'Obama, el "cas Millet" o els referèndum independentistes. Sense oblidar altres personatges habituals del "Polònia": la primera aparició del MiniMolina al programa, o els escriptors del Saló de Lectura opinant sobre la trilogia de Stieg Larsson.

La gala de Cap d'Any està plantejada com una sorpresa amb registre humorístic, i per això els responsables del programa, encapçalats per Oriol Grau, només volen revelar que es tracta d'un homenatge a les 10 temporades d'"El cor de la ciutat", presentat d'una forma molt original. Els protagonistes seran alguns dels personatges més emblemàtics de la telenovel·la, que el 23 de desembre va dir adéu a l'audiència després de 10 temporades, i presentadors de Televisió de Catalunya. Al llarg del programa hi haurà diverses actuacions a càrrec de: Fundación Tony Manero, La Principal de la Bisbal, Reality Soul, Dr. Calypso, Jaume Sisa, La Troba Kung-Fú, Hidrogenesse i La Pegatina, entre d'altres. "Amb el cor a la mà" està dirigit per Oriol Grau, la realització és de Lluís Manyoses i la producció, de Montse Polo.

Des de l'any 2006, TV3 aposta per unes campanades més innovadores. Ha canviat els campanars de les esglésies catalanes, que havien estat escenari d'un dels moments més intensos de l'any, per provar un sistema més avantguardista. L'espectacle de llum, color, música i so, emès des d'un dels punts emblemàtics de la Barcelona més moderna, la torre Agbar, tornarà a ser, per quarta vegada, protagonista dels últims minuts del 2009 i dels primers del 2010. Les campanades, com el programa de Cap d'Any, les dirigirà Oriol Grau, amb la realització de Lluís Manyoses i la producció de Montse Pol.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Especial Cap d'any a TV3 (2009/10) 2010 2010-01-01 22:27:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.