Elinks

Exorcisme a Connecticut (The haunting in Connecticut)

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Terror, Thriller
Descripció:
Durada: 92 minuts. - Mida: 1.22 GiB

Direcció: Peter Cornwell. País: EUA. Guió: Adam Simon i Tim Metcalfe. Producció: Paul Brooks, Andrew Trapani, Daniel Farrands i Wendy Rhoads. Música: Robert J. Kral. Fotografia: Adam Swica. Intèrprets: Virginia Madsen (Sara Campbell), Kyle Gallner (Matt Campbell), Martin Donovan (Peter), Amanda Crew (Wendy), Elias Koteas (reverendo Popescu), Erik J. Berg (Jonah), Sophi Knight (Mary), Ty Wood (Billy).

Basada en una història real, "Exorcisme a Connecticut" narra la terrorífica experiència d'una família la qual la casa va ser presa per unes obscures forces sobrenaturals.

Després de rebre la notícia que el seu fill adolescent, Matt, té càncer, Sarah i Peter Campbell decideixen traslladar a tota la família a prop de la clínica on Matt està sent tractat.

Es traslladen a una impressionant casa victoriana a Connecticut sense saber res del seu terrible passat: no només va ser una funerària on van tenir lloc esdeveniments inconcebibles, sinó que el fill del propietari, Jonah, va ser utilitzat com a missatger satànic i com a portal a través del qual esperits malignes van arribar al nostre món. Ara, Jonah ha tornat per assetjar la innocent família.

Subtítols: Subtítols forçats, incrustats al video.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Exorcisme a Connecticut 2009 2009-12-06 21:11:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.