Elinks

Artemisia Sanchez

Any:
2008
Categories:
Sèrie, Pel·lícula, Producció Catalana, Minisèrie
Generes:
Drama
Descripció:
Durada: 3 hores, 8 minuts i 57 segons. - Mida: 1,72 Gigues

Producció: Televisió de Catalunya i Institut del Cinema Català, 2009 Director: Ambrogio Lo Giudice Guió: Salvatore Basile, Francesco Arlanch, Francesco Balletta i Ambrogio Lo Giudice Director de fotografia: Paolo Carnera Música: Beppe d'Onghia i Lucio Dalla Intèrprets: Michelle Bonev (Artemisia Sanchez), Fréderic Van Den Driessche (Príncep Spinelli), Fabio Fulco (Don Angelo Falvetti), Carlota Olcina (Teresa), Marco Cocci (Niccolò Minerva), Montserrat Salvador (Magdalena), Ugo Dighero (Comte Grimaldi), Nicola Farron (Fratello Sanchez), Gaetano Amato (Liricio), Abraham Fontana (Casimiro Sanchez), Pep Torrents (Doctor Morabito) i Carles Arquimbau (Jutge Carreri)

1763, Seminara: Dos nens, la petita marquesa Artemisia Sanchez i el comte Angelo Falvetti, es juren amor etern. Els espera, però, un destí amarg: el pare d'Angelo és assassinat davant dels ulls de l'infant, que es veu obligat a abandonar Seminara acompanyat pel seu oncle, un important prelat de l'Església. Vint anys després, Artemisia ha esdevingut una dona forta i valenta que, en una Calàbria dominada per el latifundisme i l'arrogància dels potentats, lluita per defensar i ajudar els més dèbils. Al cor d'Artemisia, però, encara hi reposa l'antic jurament d'amor, i just quan les idees innovadores del reformador Comte Grimaldi donen nova vida a la seva set de justícia i d'igualtat, Angelo torna a Seminara ordenat sacerdot.

La passió, mai apagada, els sacseja novament. Angelo, però, volent honorar el sacrament que l'ha consagrat a Déu, renega dels seus sentiments.Tot sembla aliar-se per obstaculitzar els somnis d'amor i de justícia de la bella Artemisia, sobretot després del seu matrimoni forçat amb el príncep Spinelli, un home pèrfid i astut, disposat a cometre els crims més ferotges per aconseguir els seus objectius. A poc a poc, Angelo, empès per l'amor i la determinació d'Artemisia, venç els seus dubtes i, obeint al seu cor, la salva d'una temptativa d'enverinament per part del seu marit, i acaba per unir-se a ella.

Per fi junts, intentaran portar justícia a la seva torturada terra i, després de descobrir-ne els plans ocults i malvats, s'enfrontaran obertament a Spinelli. Quan el príncep és a punt d'esfondrar tots els propòsits dels enamorats i el destí se'ls mostra definitivament desfavorable, un terratrèmol devastador sacseja Calàbria. Potser la fi de tot plegat o potser, un nou inici...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Artemisia Sanchez Completa!! 2008 2009-11-05 12:09:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.