Elinks

Quart segona

Any:
1991
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
Al llarg dels 13 episodis de mitja hora de què consta la sèrie, es va descobrint el caràcter de cada un dels personatges i les circumstàncies de la mútua convivència al "Quart segona". Els intèrprets principals són Amparo Baró, Àngels Gonyalons, Xus Estruch, Joan Pera, Josep Penyalba i Joan Ignasi Abadal.

Emesa per TV3 la nit dels divendres, a partir del 5 de juliol de 1991, aquesta tercera comèdia d'Esteve Duran es reposaria l'estiu del 1993, a la franja matinal de TV3 de dilluns a divendres, a partir del dijous 22 de juliol de 1993.

Una dona soltera que viu prop del mercat de Sant Antoni i és funcionària de la generalitat decideix trencar la seva solitud i llogar dues habitacions de casa seva. Els nous residents són una ballarina de music hall d'origen murcià i un jove agricultor empordanès que s'instal·la a Barcelona per seguir un curs d'informàtica. La convivència diària d'aquests personatges, acompanyats d'una minyona peculiar i un antic amic de la casa, amb estils de vida diferents, provocarà tot tipus d'embolics i acabarà transformant l'ordenada vida de la llogatera.

Després de l'èxit de les seves tres anteriors produccions "De professió API", "Tot un senyor" i "Soc com soc", Esteve Duran repetí en "Quart Segona" (de nou com a guionista, director i realitzador) la fórmula de la comèdia de situació amable i familiar, en la qual l'humor i el sentimentalisme es troben estretament units.

També com en les anteriors ocasions, en "Quart Segona" Duran recupera per a la televisió a veterans actors de renom, la carrera teatral dels quals s'ha desenvolupat més a Madrid que a Barcelona, com en el cas d'Amparo Baró, que dóna vida a la protagonista de la sèrie.

Amparo Baró encarna Eulàlia Padrós i Pi, una soltera de 45 anys educada a l'antiga i que treballa com administrativa a la Conselleria d'Agricultura Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Barcelona. Viu sola en un gran pis del barri de Sant Antoni, de Barcelona i, per això, seguint el consell d'una companya de treball, decideix tenir rellogats: el senyor Serra junior, pagès empordanès que es troba a Barcelona estudiant informàtica aplicada a la ramaderia i Nati, una joveneta ballarina, fillola d'un company de treball d'Eulàlia, que a parir d'aquest moment comença a freqüentar casa seva. L'elenc de personatges el completen a criada, Quimeta Vinyes, i un peculiar agent d'assegurances al que tots diuen Nacho Vila.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Quart segona Completa!! 1991 2009-09-28 01:43:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.