Elinks

Casa't amb mi (The Pleasure of Your Company - Wedding Daze)

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Romàntic
Descripció:
DURADA: 90 minuts. - MIDA: 820 megues

Idioma versió original: anglès Producció: MGM, 2006 (Estats Units) Direcció i guió: Michael Ian Black Fotografia: Dan Stoloff Música: Peter Nashel Intèrprets: Jason Biggs, Isla Fisher, Edward Herrmann, Joanna Greason, Joe Pantoliano, Margo Martindale

Tot comença quan Anderson (Jason Biggs) provoca, literalment, la mort de la seva nòvia, degut a la impressió que li provoca que li demani matrimoni en un restaurant de moda. Després d'un any ple d'autocompassió, el seu millor amic l'incita a obrir-se de nou a les possibilitats de la vida. Seguint el seu consell, proposa matrimoni a la primera dona que li apareix davant dels seus ulls, Katie (Isla Fisher), una cambrera que treballa al cafè on eren.

Després d'un flashback en el que la noia torna a viure els fets de les últimes 24 hores (inclosa una proposició de matrimoni del actual nòvio), Katie accepta la proposta d'Anderson. A partir d'aquí comença una aventura descabellada que demostra el difícil que pot arribar a ser l'amor, sobretot quan et cases amb un estrany.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Casa't amb mi 2007 2008-01-28 13:16:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.