Elinks

Aquells cels

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula, TVmovie, Producció Catalana
Generes:
Drama
Descripció:
Mida: 950 megues

Producció: Factotum Barcelona, TVC, Compañia Vasca de audiovisuales. Direcció: Aitzpea Goenaga / 87 minuts Guió: Aitzpea Goenaga Director fotografía: Joan Benet Intèrprets:Nagore Aramburu (Irene), Josep M. Blanco (pare), Ivan Morales (germà), Loli Astoreka (monja), Nadala Batista (monja 2), Ainhoa Aierbe (Antònia), Teresa Calo (Margarita), Joseba Apaolaza (policia 1) i Aitor Merino (policia 2)

La Irene ha passat els darrers tres anys de la seva vida a la presó de Barcelona per pertànyer a un grup terrorista vinculat a ETA. Quan la noia surt sap que tornar a casa seva, a Bilbao, vol dir ser acusada de traïdora pels que eren els seus amics i els propis germans. Té por d'enfrontar-se a la realitat que l'espera.

Durant el viatge de Barcelona a Bilbao reviu el passat: l'amor amb Larrea, pertanyent a un altre grup d'ETA i a qui van matar; l'amistat de les dues companyes de la presó i el que li van ensenyar sobre la vida i com afrontar el futur... Al mateix autocar, Irene coneix a dos policies que la segueixen i la vigilen. Un d'ells li demana que hi parli. Ells li poden proporcionar protecció i ajudar-la a fer una nova vida però la Irene rebutja qualsevol conversa. Per aquesta negativa, l'altre policia que l'acompanya li parla. Ell és molt més brusc i violent i pràcticament li imposa un tracte: vol que delati a antics companys. Si no ho fa corre encara més perill perquè està desprotegida i els seus antics companys de grup poden matar-la. La Irene no vol sentir a parlar de cap tracte. Odia la seva antiga vida i tem el present.

No sap si podrà enfrontar-se amb el que l'espera. Dues monges que coneix a l'autocar li proposen ajuda. Al seu convent sempre hi ha feina i saben que la noia necessita fer una vida nova, desmarcar-se del passat. Elles mateixes li diuen que un és fruit del moment en què viu i que rectificar és de savis. Tot i això, quan arriben a Bilbao, la Irene se'n va cap a casa seva, amb una barreja d'alegria per retrobar el seu lloc i la por del que l'espera.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Aquells cels 2006 2009-09-20 17:24:56

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.