Elinks

Em dic Eve (Being Eve)

Any:
2001
Categories:
Sèrie, Infantil
Generes:
Comèdia, Drama
Descripció:
Durada: 22 minuts. - Mida: 300 megues / capítol

Primera sèrie a TotRucs (i possiblement a l´eMule) amb audiodescripció per a persones cegues.

"Em dic Eve", una comèdia dramàtica diferent per a joves espectadors de nou a catorze anys, s'estrena al K3 amb sistema d'audiodescripció per a persones cegues.

"Em dic Eve" és completament diferent i original; és una mirada nova, optimista i alegre a la vida en la primera adolescència, des de la perspectiva d'una noia de 15 anys, l'Eve.

"Em dic Eve" riu amb les vivències adolescents, però no se'n riu, d'aquestes vivències. La nostra audiència destinatària, que passa de la infantesa a l'edat adulta, ho experimenta tot per primera vegada i consegüentment pateix molts moments d'ansietat. "Em dic Eve" els ofereix l'oportunitat de riure amb els personatges amb qui s'identifiquen. Els adults també es divertiran i sentiran com els remou la nostàlgia quan recordin aquelles èpoques tan màgiques i boges.

L'Eve és la veu d'aquesta sèrie, literalment. Sentirem ben clars i en veu alta els seus pensaments -dirigits a la càmera o en veu superposada-, i entendrem com viu i com s'adapta a tot plegat un adolescent en el nou mil·lenni en un país petit d'un indret recòndit de món.

Els nois i noies espavilats que busquin una cosa nova a la televisió quedaran entusiasmats amb l'estil innovador de la sèrie. "Em dic Eve" arriba on cap altre programa juvenil no ha arribat; combina amb facilitat un estil dramàtic i documental en què els personatges parlen directament a la càmera, alterna seqüències fantàstiques amb animació, fotogrames, gràfics per ordinador, videoclips musicals i qualsevol tipus de recurs estilístic que transmeti els pensaments i els dilemes de l'Eve.

L'Eve es considera l'única persona amb seny en un món desgavellat. Per què tothom és sempre esclau de les pròpies passions i desitjos? L'Eve observa. L'Eve filosofa. L'Eve mira de no mullar-se. Tot i així, de vegades no es pot controlar!
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a. Temporada 2001 2009-07-11 21:02:45
DVB 2 2a. Temporada 2002 2009-09-01 15:31:14

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.