Elinks

Wicker Man (The Wicker Man)

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Misteri, Terror, Thriller
Descripció:
Durada: 102 minuts. - Mida: 1,46 GiB

Direcció: Neil LaBute. País: EUA | Alemanya | Canadà.

Guió: Neil LaBute; basat en un argument d'Anthony Shaffer. Producció: Nicolas Cage, Norm Golightly, Avi Lerner, Randall Emmett, John Thompson i Boaz Davidson. Música: Angelo Badalamenti. Fotografia: Paul Sarossy. Intèrprets: Nicolas Cage (Edward Malus), Ellen Burstyn (hermana Summersisle), Kate Beahan (germana Willow), Frances Conroy (Dra. Moss), Erika-Shaye Gair (Rowan), Leelee Sobieski (germana Honey), Molly Parker (germana Rose), Diane Delano (Beech).

Patrullant per una autopista californiana, l'agent de policia Edward Malus (Nicolas Cage) deté una autocaravana. Instants després, un camió descontrolat col·lisiona brutalment amb el vehicle, provocant un violent incendi que atrapa a l'interior a mare i filla. Edward no aconsegueix salvar-les i passa els mesos següents intentant esborrar del seu cap els rostres d'ambdues demanant-li auxili.

Però Edward està a punt de tenir una segona oportunitat. Una carta desesperada de la seva antiga promesa, Willow (Kate Beahan), que el va abandonar misteriosament. La seva filla Rowan (Erika-Shay Gaire) ha desaparegut, i Edward és l'única persona en la que ella confia per poder trobar a la petita. Willow li prega que viatge fins on viu, una illa privada anomenada Summersisle. Edward viatja cap a la aïllada terra, la cultura, dominada per la matriarca germana Summersisle (Ellen Burstyn), es basa en tradicions més complexes i un festival pagà conegut com 'El Dia de la Mort i la Resurrecció'.

L'esquerpa població ridiculitza a Edward i la seva missió, insistint en que mai ha existit una nena anomenada Rowan ... o que si així va ser alguna vegada, ja no està entre els vius. Tanmateix, el que Edward desconeix és que la trucada d'auxili comportarà per a la seva vida quelcom més que una possibilitat de redempció. En intentar esbrinar els secrets de Summersisle, Edward es veurà atrapat en una teranyina de ritus primitius i mortals traïcions, i cada pas que doni cap a la nena desapareguda l'acostarà més cap a allò inexplicable i sobrenatural.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Wicker Man 2006 2009-07-07 15:51:52

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.