Elinks

El Fugitiu (The Fugitive)

Any:
1993
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Crim, Drama
Descripció:
DURADA: 122 minuts. - MIDA: 1,45 Gigues (Versió SD). - MIDA: 2,93 Gb (Versió HD)

Idioma versió original: anglès Produció: Warner Bros, 1993 (Estats Units) Direcció: Andrew Davis Guió: Jeb Stuart i David Twohy, basat en la sèrie de TV de Roy Huggins Fotografia: Michael Chapman (color) Música: James Newton Howard Intèrprets: Harrison Ford (Richard Kimble), Tommy Lee (Samuel Gerard), Sela Ward (Helen Kimble), Julianne Moore (Anne Eastman), Joe Pantoliano (Cosmo Renfro), Andreas Katsulas (Sykes)

El cirurgià Richard Kimble és acusat i condemnat injustament per l'assassinat de la seva esposa. Aprofitant un accident durant un trasllat, Kimble s'escapa i es posa a buscar l'assassí pel seu compte. Però la policia el persegueix per tornar-lo a tancar entre reixes.

A Chicago, el Dr. Richard Kimble és condemnat per l'homicidi de la seva esposa que descobreix quan torna d'una reunió. Kimble pretén haver-se trobat de cara amb l'homicida de la seva dona i haver-se barallat amb ell, tanmateix els inspectors no ho creuen i l'inculpen per a homicidi. El doctor és ràpidament condemnat a mort i és enviat a presó. En el trasllat a la presó, una revolta dels presoners fa tombar l'autobús i provoca un descarrilament i permet a Richard Kimble i a un altre presoner evadir-se. Continua llavors una persecució entre el Marshal Samuel Gerard i Richard Kimble, que intenta per tots els mitjans provar la seva innocència i confondre el verdader culpable.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+DVB Versió SD 1993 2009-04-20 11:17:37
HDDVD+DVB Versió HD 720p 1993 2012-06-02 22:46:37

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.