Elinks

Poble Nou

Any:
1994
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Drama, Família, Humor
Descripció:
Durada: 24 minuts. - Mida: 220MB

Producció: Televisió de Catalunya, S.A. Direcció: Joan Bas, Jaume Banacolocha Guió: Josep Maria Benet i Jornet, Lluís Arcarazo Realització: Jordi Frades, Enric Banqué, Sílvia Quer Intèrprets: Miquel Cors (Antònio), Margarida Minguillón (Rosa), Lola Lizarán (Victòria), Joel Joan (Ferran), Gemma Brió (Anna), Miquel Gutiérrez (Martí), Jordi Boixaderas (Xavier), Maria Jesús Lleonard (Emília), Alfred Luchetti (Andreu), Teresa Manresa (Helena), Laura Conejero (Mònica), Irene Montalà (Júlia)

La història té com a escenari el barri del Poblenou de Barcelona, una de les zones de la ciutat que va viure directament la transformació urbanística durant els Jocs Olímpics.

És a cavall d'un barri vell i d'un barri nou que es produeix la nostra història. Hi trobareu el matrimoni format per la Rosa i l'Antoni, persones normals i corrents, amb uns quants anys de vida en comú a l'esquena, amb les esperances i els desenganys de la gent normal. I amb tres fills: el Ferran, l'Anna i el Martí. Amb una tieta, la Victòria. I amb un cunyat, el Xavier. La vida de tots plegats està farcida inevitablement de petits problemes que potser es podran resoldre, almenys en part, quan la sort trucarà a la porta. Però ha trucat de debò, la sort, a la porta? I són tan normals com semblen a primera vista, aquestes vides que veurem? No amaguen cap secret, no els espera cap sorpresa? Es faran noves amistats, es reviuran records que semblaven oblidats, i els sentiments, els interessos i els principis pugnaran per ocupar el primer rengle de la nostra atenció.

Unes vides que semblaven surar en la monotonia es veuran capgirades quan sorgeixin situacions conflictives, quan es desfermin passions, quan es covin i esclatin odis i violències... També hi haurà estones per riure i per passar-s'ho bé. Això, és clar, abans que els conflictes no els tornin a xuclar en el seu remolí. Tot plegat passarà, és clar, amb uns personatges en qui gairebé reconeixem la nostra gent, els nostres parents, la nostra ciutat i el nostre barri. Si hem de ser sincers, és ben bé com si els tinguéssim dins de casa mateix.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVD 0 Poble Nou - Capítols 001 al 030 (DVDrip) Completa!! 1994 2009-04-13 21:00:00
DVB 0 Poble Nou - Capítols 030 al 192 (TDTrip) 1994 2009-11-20 20:55:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.