Elinks

Vampirs a l'internat (Vampire High)

Any:
2001
Categories:
Sèrie
Generes:
Drama, Fantasia
Descripció:
Creadors: Garry Blye / Mark Sketer Actors: Drew: Jeff Roop Merrill: Ilona Elkind Dr. Murdoch: David Mcilwraith Marty: Joris Jarsky Essie:Karen Cliche Karl:Paul Hopkins Sherry: Meghan Ory Malcom: Patrick Thomas Mimi: Jodie Resther Nick: Adam Macdonald

Ser un adolescent és difícil... però si estàs mort i ets un vampir tot es complica molt més! Res fa suposar que a Mansbridge Manor, una escola per a nens rics, s'hi amaga un secret que surt a la "llum" quan es fa fosc. L'escola es converteix en un institut on vampirs adolescents aprenen a comportar-se i a conviure amb els humans. Prepara els ullals, que arriben els vampirs!

"Vampirs a l'internat" és una sèrie canadenca que es converteix en un objecte de culte allà on s'estrena. S'hi barregen els problemes típics dels adolescents conflictius i el terror de les històries de vampirs, i tot això amb una realització atrevida i grans dosis d'humor negre.

L'internat Mansbridge Manor és l'última esperança dels pares adinerats amb adolescents conflictius expulsats de tot arreu, i l'última oportunitat per a aquests joves. Però l'internat té un secret i és que una part dels alumnes, els "nocturns", són joves vampirs enviats pels més grans de la seva tribu per aprendre a comportar-se civilitzadament entre els humans. Els alumnes "diürns", també joves conflictius, no en tenen ni idea que a les aules de l'internat hi ha un secret, tot i que a l'aire es respira alguna cosa estranya i tothom sospita... El nexe d'unió entre aquests dos móns és el doctor Reginald Murdoch, un professor excèntric que intentarà que tots els joves, nocturns i diürns, vampirs o no, arribin a ser adults responsables.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Vampirs a l'internat Completa!! 2001 2009-04-12 15:47:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.