Elinks

El camí d'en Víctor (El camino de Víctor)

Any:
2005
Categories:
Pel·lícula, TVmovie
Generes:
Drama
Descripció:
Durada: 85 minuts. - Mida: Mida: 959 MiB.

Direcció: Dàcil Pérez de Guzmán. País: Espanya. Gènere: Drama social. Guió: Antonio Hernández, Dàcil Pérez de Guzmán,Ana del Pozo, Nina del Pozo. Producció: Bausan Films, Sakai Producciones, Televisió de Catalunya, Canal Sur. Música: Santiago Martímes, Enrique Galera. Fotografia: Xavier Gil. Intèrprets: Sergio Barranco, José Luis García Pérez, Félix López, Mercè Managuerra, Juan Motilla, Silvia Rey, Oriol Tarrasón.

Aquesta és la història d’un nen de 9 anys, en Víctor. Al llarg de la seva infància pateix una sèrie d’abandonaments que li provoquen una gran confusió sobre la seva identitat i anul·len la seva capacitat de donar i rebre amor. És també la història de la Rosa, una dona de 40 anys que decideix adoptar un nen per tal de canalitzar tot l’amor i generositat que corre dins seu.

Quan aquests dos personatges s’uneixen, comença una relació tremendament difícil al principi, però que poc a poc troba la manera de trencar el mur que els separa.

Comentaris: Dácil Pérez de Guzmán és llicenciada en Belles Arts i compta amb tretze anys d’experiència en el món audiovisual, sobretot el cinematogràfic. Primer en la producció, més tard com ajudant de direcció i finalment com a directora.

Com ajudant de direcció ha col·laborat amb les més importants productores de publicitat d’Espanya i de l’estranger. En el cinema de ficció ha participat en nombroses pel·lícules nacionals AIRBAG, EL MILAGRO DE PTINTO, CASCABEL, PADRE CORAJE i en altres tipus d’audiovisuals. Actualment és propietaria i directora de SAKAI PRODUCCIONES.

El guió del film va ser seleccionat pel taller Pilots de guió (Sitges juny 2003).
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El camí d'en Víctor 2005 2009-03-05 09:09:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.