Elinks

Cry Wolf

Any:
2005
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Misteri, Terror, Thriller
Descripció:
Durada: 86 min. - Mida: 700 MB.

País: USA Director: Jeff Wadlow Intèrprets: Julian Morris, Lindy Booth, Jared Padalecki, Jesse Janzen, Paul James, Sandra McCoy, Ethan Cohn, Kristy Wu, Anna Deavere Smith, Gary Cole, Jon Bon Jovi, Erica Yates

La mentida és en sí mateixa perillosa, sinó que ho expliquin als vuit protagonistes de la pel·lícula Cry Wolf, un film de terror que combina certeses amb enganys, i que es desenvolupa en un ambient estudiantil. Owen Matthews es veu obligat a canviar d'escola per culpa del seu mal comportament. És així com arriba a l'acadèmia privada Westlake, on acaba d'aparèixer el cos d'una noia assassinada molt a prop del campus. El protagonista entra en contacte amb "el club dels mentiders", dins la mateixa escola, i amb la complicitat dels seus companys, decideix fer córrer un rumor via Internet advertint de la presència d'un assassí en sèrie anomenat The Wolf (el Llop), que té previst atacar de nou a la zona.

Les descripcions que els joves donen sobre les pròximes víctimes són la d'ells mateixos. Inicialment es tracta només d'un joc, fins que de cop i volta totes les especulacions comencen a fer-se realitat. A partir d'aquest moment ja ningú sap què és mentida i què és veritat. Cry Wolf és un film dirigit pel nord-americà Jeff Wadlou i té a Julian Morris (Owen) com a protagonista principal. Un film de terror estudiantil en la línia dels ja clàssics "Scream" o "Leyendas Urbanas". Comentari: Un dels ganxos del repartiment és la presència del músic i cantant Jon Bon Jovi, que interpreta a un professor de periodisme.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Cry Wolf 2005 2009-03-01 18:07:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.