Elinks

Quatre bodes i un funeral (Four weddings and a funeral)

Any:
1993
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia, Drama, Romàntic
Descripció:
Durada: 112 minuts. - Mida: 1.09 GiB

Direcció: Mike Newell. País: Gran Bretanya. Guió: Richard Curtis. Producció: Polygram, Working Title i Channel Four Films. Música: Richard Rodney Bennet. Fotografia: Michael Coulter . Intèrprets: Hugh Grant (Charlie), Andy MacDowell (Carrie), Simon Callow (Gareth), Kristin Scott Thomas (Fiona), James Fleet, Rowan Atkinson.

És una història sobre 8 amics, 5 capellans, 11 vestits de noces, 16 sogres, 2.000 copes de xampany i dues persones que haurien d'estar juntes però insisteixen a continuar separades. Concretament és la història de Charlie, un solter de 32 anys la vida del qual ha estat un seguit de relacions amb amigues a qui adora però amb qui no ha volgut comprometre's. És un home incapaç d'expressar els seus sentiments de veritat.

Charles i el seu grup d'amics, tots ells solters i sense compromís, han arribat a una edat en la qual els seus coneguts han decidit anar contraient matrimoni. En una de les cerimònies, a la qual tots han estat convidats, Charles coneix a Carrie, una jove de la que s'enamora immediatament, però després de passar la nit junts, la parella no torna a veure's. Hauran d'esperar al següent casament, en el qual Carrie el presenta al seu promès.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Quatre bodes i un funeral 1993 2009-02-15 21:13:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.