Elinks

Lost - Perduts (VO +subs) (Lost)

Any:
2004
Categories:
Sèrie
Generes:
Aventures, Drama, Fantasia, Misteri, Thriller
Descripció:
Lost (en català Perduts) és una sèrie de televisió nord-americana emesa per la cadena ABC. Combina el drama, el suspens i l'aventura, tot això amanit amb tocs d'humor. Creada per J. J. Abrams, és produïda per Bad Robot Production i Touchstone Television.

La història es centra en les vides d'un grup de supervivents d'un accident aeri, que van a parar a una illa "deserta" del sud de l'Oceà Pacífic plena de misteris i anomalies. Cada capítol té un protagonista principal, al voltant del qual gira l'argument de l'episodi. A la majoria de capítols, el personatge central es troba davant d'un conflicte interior relacionat amb algun aspecte de la seva vida anterior i que és mostrat en escenes retrospectives durant l'episodi.

Actualment s'està emetent la quarta temporada i, segons informacions recents, la sèrie en tindrà fins a 6. La quarta temporada va començar la seva emissió a Estats Units el 31 de Gener del 2008 i consta de 13 capítols (n'havien de ser 16 però la vaga de guionistes l'ha fet reduir).

La cinquena i la sisena temporada tindran 35 capítols entre totes dues. El fet que les 3 darreres temporades tinguin menys capítols és degut a l'acord al que van arribar els productors i els creadors de la sèrie. Aquests últims, tenien la intenció de què la sèrie durés 5 temporades de 24 capítols cadascuna, ja que la trama està pensada perquè tots els misteris que s'han anat presentant fins avui es resolguin sense allargar-la innecessàriament.

Així mateix, asseguren que el final serà tan espectacular com inesperat.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 5 5a. Temporada Completa!! 2009 2009-01-23 14:27:59
HDTV 6 6a. Temporada Completa!! 2010 2010-03-07 23:15:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.