Documentals

Cases d'algú - 2a Temporada

Font:
DVB+DVB
Codec video:
MP4
Codec audio:
MPEG AAC 94 kb/s (mp4) estèreo 44100 Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Cases d'algú - Així serà Cases d'algú (06.09.2018)
Joan Maria Pou s'instal·larà en cases de nous amfitrions, en la segona temporada del programa, que s'estrena aquest setembre a TV3. Després de l'èxit de la primera temporada, el periodista Joan Maria Pou ja té la maleta preparada per viatjar a noves destinacions i conviure durant dos dies amb els turistes més singulars que visiten Catalunya. Els nous protagonistes l'ajudaran a descobrir la barreja de cultures a Miami, el clima tropical de Costa Rica, el folklore d'Escòcia, el ritme contagiós de Puerto Rico i el xoc entre tradició i modernitat d'Israel. Però també visitarà persones que viuen més a prop, com en Mikel i la Fàtima, del municipi d'Elorrio, al País Basc.
ed2k pony 555 2018-10-02 16:05:09
Cases d'algú -2x01- Puerto Rico - Miami (19.09.2018)
Comencem una nova temporada de "Cases d'algú" travessant l'Atlàntic i viatjant fins al Carib. A la primera història del programa, en Pou visitarà la Maddelinee, a Puerto Rico, per conèixer millor aquesta actriu i professora de dansa que va revolucionar la caravana. Aquesta porto-riquenya un pèl extravagant transmet una vitalitat extraordinària i una alegria contagiosa. Amb ella, en Pou descobrirà secrets de bellesa, aprendrà a ballar salsa i no pararà de riure. Però la Madde, tot i que està sempre alegre, també ha passat per moments difícils i explicarà a en Pou com s'ho va fer per tirar endavant i poder veure la vida de color de rosa.I dels ritmes salsers de Puerto Rico a la festa i el glamur de Miami a bord del vaixell de l'Aaron. Aquest capità de catamarans de luxe va prometre a en Pou que el portaria a veure dofins. L'Aaron viu en un vaixell amb la seva dona, la Milena, una colombiana que ni tan sols sabia nedar quan el va conèixer. L'Aaron i la Milena explicaran a en Pou com és la vida en un vaixell, però també com els ha afectat la política d'immigració dels Estats Units. Des del mar, en Pou descobrirà un Miami que barreja cultures, llengües i formes de vida i, amb una mica de sort, també acabarà veient dofins.
ed2k pony 613 2018-10-02 16:05:28
Cases d'algú -2x02- Escòcia - Costa Rica (26.09.2018)
En aquesta ocasió, el Pou descobreix tots els secrets per ser un autèntic escocès gràcies a l'Steve, un representant de marques de beguda i gelats que el guia per la ciutat de Dundee. L'Steve li presenta el seu marit, l'Scott, una figura fonamental a la seva vida, i junts li fan tastar el haggis, un plat típic del país. A més, el Pou ha d'aprendre a lluir un kilt, la faldilla escocesa que s'ha de dur sense calçotets. Tot plegat, enmig d'un paisatge espectacular amb penya-segats i música de gaita de fons. I cansat de la pluja i el vent, el Pou agafa un avió per canviar d'aires i volar a Santa Teresa, a Costa Rica. Allà s'allotja a casa de la Paula, que viu envoltada de selva i de platges paradisíaques. Amb ella aprendrà a fer surf i descobreix el que és la pura vida d'aquest país. Però la Paula també el fa treballar de valent: el Pou l'ha d'ajudar amb el seu projecte solidari i acompanyar-la a netejar platges. Això sí, per compensar-lo també el porta a viure una experiència única: una posta de sol inoblidable.
ed2k pony 627 2018-10-02 16:05:31
Cases d'algú -2x03- Euskadi - Romania (03.10.2018)
En Pou ha d'estar ben preparat per a les dues aventures que l'esperen. Primer viatja fins a Elorrio, al cor d'Euskadi, a retrobar-se amb el Mikel, un home de 64 anys amb molta energia. Ell i la seva dona, la Fátima, el porten a conèixer bé el seu poble i una societat gastronòmica basca molt tradicional. Amb el Mikel també treballa el seu camp, on té les vinyes que serveixen per fer xacolí: una experiència que és vital per al nostre amfitrió, sobretot pel lligam que li aporta amb la seva terra. Ja veurem si el Pou podrà seguir-li els passos! I després de les vinyes i el xacolí, en Pou se'n va fins a la capital de Romania on l'espera el Radu, un fotògraf de 30 anys. En Pou bé que se'n recorda, d'ell, perquè a la caravana li va fer una proposta una mica atrevida... I és que, tot i tenir un pub a Bucarest i viure al costat del Parlament romanès, en Radu no té cap intenció de quedar-se a casa. Com passarà el Pou la nit més sonada que ha viscut al ""Cases d'Algú""?
ed2k pony 597 2018-10-06 17:53:38
Cases d'algú -2x04- Itàlia - Regne Unit (10.10.2018)
El Pou viatja fins a Milà, a casa del Giorgio, propietari d'una carnisseria històrica de la capital de la moda. La seva família, els Pellegrini, mostraran al Pou els valors italians i l'acolliran com un més a casa seva. A la carnisseria, el Pou farà de botiguer sota les ordres del Giorgio i de la Milena, la seva mare, que és molt exigent! La Milena i el seu marit, en Vittorio, van ser els que van obrir el negoci i els que l'hi van ensenyar tot al Giorgio. Amb tota aquesta història al darrere, a la carnisseria Pellegrini només li falta saber què se'n farà del seu futur, perquè els fills, la Ilaria i l'Alessandro, encara no estan prou convençuts de voler continuar el negoci familiar. I de Milà, el Pou viatja a Anglaterra, al centre de l'univers: Doncaster. Bé, almenys això és el que ens van explicar el Gavin i la Julie a la caravana! Aquesta parella de rockers anglesos fa un parell d'anys que estan junts, després que tots dos es divorciessin del seu primer matrimoni. El que els uneix més és la passió pel rock i el metal. La Julie té una família amb una gran trajectòria dins la música, i el Gavin presenta un programa de ràdio sobre rock. Ara en prepara un d'especial amb el Pou! Amb ells dos descobrirem d'una vegada per totes per què Doncaster és el centre de l'univers.
ed2k pony 613 2018-10-22 23:20:23
Cases d'algú -2x05- França - Portugal (17.10.2018)
En Pou viatjarà fins a Lió a casa del Lancelot, un jove artista de 22 anys amb l'àlies ""Capie"". Tot i que sembla que ha viscut poc, amb aquesta edat ja s'ha començat a fer un nom entre els artistes urbans de la ciutat. En el seu estudi, on també hi viu, hi té algunes de les seves obres de grafiti i un munt de sorpreses més com ara una parella de rates! Amb el Capie, en Pou aprendrà a fer skate i descobrirà un Lió alternatiu. I encara li quedarà temps per seure a la riba del Saona a cantar rap. Però també descobrirà la família d'aquest Capie que als 14 anys va decidir anar-se'n de casa seva per acomplir els seus somnis. I, dels ritmes del rap francès, el Pou passarà al funk de Portugal. Anirà a Porto, a casa de la Marta, una cantant que es dedica professionalment a la música des de fa 23 anys. Des que la va trobar a Barcelona, el Pou l'ha volgut sentir cantar en directe amb el seu grup i per això l'ha anat a buscar a casa seva. A Porto, la Marta el portarà pel casc antic de la ciutat on li ensenyarà els seus racons preferits i tot allò que l'apassiona. Amb ella, el Pou també aprendrà com n'és de necessari el suport de les persones més properes per tirar endavant carreres com la seva.
ed2k pony 558 2018-10-22 23:21:17
Cases d'algú -2x06- Tel-Aviv - Panamà (24.10.2018)
El Pou torna a fer les maletes per anar-se'n fins a Tel-Aviv a veure la Raisa, una noia de 28 anys originària del Kazakhstan. Quan tenia 15 anys, la Raisa se'n va anar sola del seu país fins a Israel, un procés que els jueus anomenen "aliyyà". La seva família es va quedar i, des de llavors, l'ha vist en molt poques ocasions. La Raisa sorprendrà el Pou des del primer moment, ja que és una persona molt espavilada i amb un estil diferent. De fet, es fa la seva pròpia roba! Passejant pels carrers més alternatius de Tel-Aviv, el Pou s'emocionarà amb la història de la Raisa, que ha passat per moments molt complicats. Però la Raisa també li ensenyarà com s'ho ha fet per crear la seva pròpia família estant sola en un altre país, i per conservar el somriure!I de Tel-Aviv fins a Ciutat de Panamà! Un viatge que ja és dur de si mateix i encara ho és més quan arribes i plou a bots i barrals! Però això de la climatologia extrema ja li va, a la nostra amfitriona, l'Annette. De fet, ella va ser la primera dona meteoròloga d'aquest país i actualment treballa a la televisió fent la previsió del temps. A part d'això, és una gran ambaixadora de Panamà i a la caravana ens va ensenyar una corona congo que simbolitza una cultura minoritària del territori. Però el que més preocupa el Pou són les seves tres gosses, que col·laboren amb la Creu Roja en el rescat de persones. Canviarà la seva visió dels gossos, aquest vessant solidari? I, sobretot, el Pou serà digne de coronar-se rei congo?
ed2k pony 589 2018-10-26 00:17:44
Cases d'algú -2x07- Passeu, passeu (31.10.2018)
En Pou ha recorregut 45.300 quilòmetres per conèixer dotze persones, cadascuna amb una història increïble. L'han acollit a tot tipus de llocs, ja sigui a Doncaster, el centre de l'univers, una casa enmig de la selva de Costa Rica o una tenda de campanya al cor d'un bosc de Romania. Avui tornarem a Puerto Rico amb la Maddelinee i les seves gosses, navegarem envoltats de dofins per la costa de Miami a bord del vaixell de l'Aaron i patinarem pels carrers de Lió amb el Lancelot. Ens tornarem a emocionar amb la història d'amor de l'Steve, la confessió a casa dels Pellegrini i la conversa entre la Raisa i la seva mare. També experimentarem altra vegada el que és practicar un rescat amb l'Annette, treballar la terra amb el Mikel i conèixer algú tan especial com la Marta. I també us hem deixat preparada una sorpresa! Una classe de ballet exclusiva amb el Pou. Podeu endevinar qui va aconseguir que es posés un tutú? Tot això amb algun cop d'ull al que passa darrere de les càmeres: a la caravana, als viatges i a les dotze cases que hem visitat.
ed2k pony 539 2018-11-02 22:17:47

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.