Documentals

Gràcies, Johan - Versió SD

Font:
HDTV+HDTV
Codec video:
XviD 720x406 1856kbps 25fps 8bit
Codec audio:
Català: MP3 192kbps 2.0 48KHz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Gràcies, Johan
Durada: 48 minuts. - MIDA: 718 MB (Versió SD).

El pare del Dream Team i Jorge Valdano protagonitzen una conversa farcida d'anècdotes, on es podran veure, també, imatges inèdites.

Cruyff i Valdano es van conèixer al Camp Nou, l'any 1974, en un enfrontament entre el Barça i l'Alabès. Quan l'argentí es va dirigir a l'holandès, aquest li va preguntar l'edat i, en saber-la, li va dir: "Amb 18 anys, al Sr. Cruyff se'l tracta de vostè." Així arrenca la conversa que mantenen els dos astres futbolístics. Cruyff i Valdano van compartir sopar amb motiu del rodatge de la pel·lícula "Messi", d'Álex de la Iglesia.

Durant la conversa van parlar del 10 blaugrana, però van anar més enllà i van reflexionar sobre el futbol i la vida. "Per molts, el futbol es juga amb els peus. Per mi, es fa amb el cap i s'usen els peus", afirma Cruyff en una conversa on traspua la seva manera vital d'entendre la vida.

"L'única manera d'aprendre és dels errors. Fallar no és problema. Si no fas errors, no aprens", defensa un Johan sempre personal que afirma que "el problema de fer-se gran és seguir sent fidel a un mateix", i que destil·la ironia: "Aquesta pregunta deu ser d'un periodista, perquè és absurda."

Durant gairebé 50 minuts, Cruyff i Valdano comparteixen confidències, pensaments i anècdotes a "Gràcies, Johan", una producció de TV3 amb la col·laboració de Mediapro plena de vitalitat, optimisme i molt bon humor perquè, com afirma Johan Cruyff, "el dia sense riure és un dia perdut".
avi Adrià05 752 2016-10-01 21:49:15

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.