Documentals

A vol d'ocell

Font:
DVB+DVB
Codec video:
x264 (H.264/MPEG-4 AVC), qualitat crf 23, 25 fps, 720x400 (16:9)
Codec audio:
MP3 català VBR ~160 Kbps 48 kHz estèreo | MP3 anglès VBR ~96 Kbps 48 kHz mono
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
A vol d'ocell -01- Amèrica del Nord
Un recorregut per l'Amèrica del Nord enmig d'una bandada de milions d'oques de les neus per descobrir què se sent quan s'està al punt de mira de l'au nacional americana: el pigarg americà. També planarà per sota del Golden Gate de San Francisco amb pelicans, experimentarà la sensació de seure a sobre d'un ocell que el durà fins a Monument Valley, el Grand Canyon i Nova York. Mentre es contempla el món a través dels ulls de les aus, una colla de martinets mostraran les extraordinàries estratègies dels dofins per buscar aliment, com ara la "varada voluntària". També assistirà a una trobada de milions d'ocells limícoles amb criatures prehistòriques que emergeixen del mar i, finalment, uns gavians el menaran a Mono Lake, on cacen mosques perseguint-les amb la boca oberta.
avi aralelov 778 2013-07-18 22:59:40
A vol d'ocell -02- Àfrica
Un vol per l'Àfrica a sobre d'un voltor per gaudir d'una perspectiva totalment nova del continent més poblat d'animals. Una capbussada amb mascarells del Cap entre taurons, dofins i balenes per veure com participen de la gran migració de la sardina. Planarà amb pigargs africans per descobrir plegats una illa en forma d'essa habitada completament per flamencs, i junts emprendran una cacera espectacular. També volarà amb gavians dominicans que estudien el comportament de caça del depredador submarí número u: el tauró blanc. Des de les ales d'una àliga, travessarà la boirina que envolta les cascades Victòria per submergir-se a pescar peixos al poderós riu Zambezi. Entre voltors, sobrevolarà en cercle i a gran alçada el drama de la migració dels nyus, al parc del Serengeti, per descobrir finalment què passa quan aquest carronyaire astut es converteix en presa.
avi aralelov 697 2013-07-18 23:00:26
A vol d'ocell -03- Europa
"A vol d'ocell" emprèn la seva gran gira per Europa equipat amb un arsenal de tècniques com ara seqüències extraordinàries en ultralleuger acompanyant al vol ocells d'impressió. Entre d'altres meravelles, les càmeres planen amb grues i oques sobre Venècia i els penya-segats blancs de Dover i Edimburg. Les cigonyes blanques deixen enrere l'Àfrica i amb penes i treballs arriben a Istanbul, la porta d'entrada a Europa, mentre que les grues opten per una ruta menys complicada, sobrevolant el penyal de Gibraltar, guardat per les mones gibraltarenyes. A França, els cavalls blancs de la Camarga reben els nouvinguts amb un festival d'esquitxos. A Roma, la calor urbana atrau 20 milions d'estornells que ofereixen l'exhibició aèria de vida natural més colossal del món per esquivar els falcons peregrins. A Hongria, les orenetes de ribera cacen efímeres des de l'aire i a Bass Rock, els mascarells protagonitzen l'espectacle natural més important de la Gran Bretanya tot capbussant-se a càmera lenta en una visió exquisida.
avi aralelov 685 2013-07-18 23:01:10
A vol d'ocell -04- Amèrica del Sud
En aquest episodi coneixerem l'Amèrica del Sud a vista d'ocell, amb còndors sobrevolant els Andes, guacamais rojos d'ales grogues explorant el cor de l'Amazones i colibrís i voltors gaudint dels principals atractius del continent. El viatge inclou una visita al Machu Picchu, les línies de Nasca i les ciutats de Rio de Janeiro i Santiago. A la Patagònia, petrells gegants segueixen les orques, que cacen foques tot varant els seus enormes cossos a la platja. A les cascades d'Iguaçú, els falciots de cascada travessen els salts d'aigua per apilonar-se en jócs comunitaris mentre els colibrís es banyen a sota. En una localitat andina secreta, els còndors planen en bandades de fins a 40 individus i busquen aliment entre les víctimes dels ramats de guanacs.
avi aralelov 714 2013-07-18 23:01:55
A vol d'ocell -05- Àsia i Austràlia
En aquest recorregut des del cel per dos continents, les grues damisel·la se la juguen travessant l'Himàlaia per arribar a l'Índia mentre que les oques índies, volant a gran altura, opten per la via ràpida a 8.000 metres. Al Rajasthan, uns voltors contemplen tigres caçant amb l'esperança que els resolguin el dinar i un grup de coloms visiten un temple dedicat exclusivament a les rates sagrades. Els coloms també guien fins a l'aplec de camells més gran de la Terra i ensenyen a evitar els aligots que envolten els merlets de la fortalesa de Jodhpur. 9.000 grues passen l'hivern en el lloc més inversemblant de tots: un recinte protegit amb filferro de pues al bell mig d'un poble del desert. A Austràlia, cotorres arc iris es passegen per Sydney i patrullen per la Gold Coast australiana. A l'interior del país, les cacatues blanques s'arremolinen a centenars i els periquitos passen per Uluru (Ayers Rock) agrupant-se en bandades de dimensions mai vistes abans.
avi aralelov 713 2013-07-18 23:02:43
A vol d'ocell -06- Volar amb els ocells
Per volar com un ocell, l'equip d'"A vol d'ocell" no només va capturar imatges impactants de bandades salvatges, sinó que també va treballar a partir de relacions extraordinàries entre persones i ocells. Per a algunes de les seqüències úniques des de l'aire, els membres de l'equip van passar a formar part de la bandada. Els ocells els seguien allà on anaven, fins i tot amb ultralleuger sobrevolant Edimburg i Londres. A l'Àfrica, els parapents van planar frec a frec amb voltors salvatges, mentre que un voltor a escala transportava la càmera volant enmig de la bandada. A l'Amèrica del Sud, uns guacamais que viuen en llibertat, però que van ser rescatats de ben petits encara tornen a visitar les seves "mares d'acollida" tot viatjant al llarg d'un riu de la selva. Als Estats Units, una bandada d'oques de les neus criades a mà van seguir la ruta migratòria de bandades salvatges per copsar les vistes i els sons de Nova York, fins al punt que es van arribar a perdre a Brooklyn.
avi aralelov 673 2013-07-18 23:04:47

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.