Documentals

Aliments que fan guanyar milions

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1122 kbps, 704x398, Qf: 0,160 – 45% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català) (VO anglès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Aliments que fan guanyar milions - Or líquid
DURADA: 58 minuts. - MIDA: 574 MB

Per què comprem centenars de milions de litres d'aigua embotellada cada any malgrat que la que raja de l'aixeta és més saludable del que ho havia estat mai abans? Aquesta és una història sobre la revolució en els estils de vida, sobre les nostres pors en relació amb la salut i sobre la privatització de l'aigua. Aquest episodi mostra la manera com l'aigua embotellada ha esdevingut un símbol dels nostres temps i ha significat un triomf dels negocis alimentaris de la modernitat i del capitalisme.
avi lopere 1064 2014-02-09 14:01:47
Aliments que fan guanyar milions - L'era de la abundancia
Com els cereals han transformat la manera com mengem i la forma en què vivim.

Aquest episodi narra la increïble història de com el negoci ha convertit el gra en una de les històries d'èxit de la indústria alimentària moderna. Amb un accés sense precedents a les empreses d'aliments més grans del món, incloent Kellogg's, aquesta és la història interna de com els cereals de l'esmorzar han transformat la manera en què mengem i la forma en què vivim. Aquest és l'aliment original processat, de conveniència. S'ha obert pas en una era moderna de varietat i abundància. Els cereals són barats i abundants, però el seu veritable valor rau en el processament, la publicitat i el màrqueting que es dedica a la creació de marques ben conegudes. És un negoci controvertit que tant respon com condueix la nostra canviant relació amb els aliments i la nostra obsessió amb la salut. L'equip del programa Money explica la història d'un negoci que ha ajudat a donar forma al món modern dels negocis i la publicitat que avui coneixem.
avi lopere 607 2014-02-09 14:02:00
Aliments que fan guanyar milions - L'olla d'or
Aquest episodi explica la història de com el iogurt s'ha transformat en un súper aliment.

Com el iogurt s'ha transformat d'un aliment hippy desconegut en un súper aliment en 40 anys. En el camí, el iogurt ha impulsat una revolució de la salut en l'empresa alimentària moderna. Amb accés a les empreses d'aliments més grans del món, aquest documental de l'equip del programa Money viatja al Japó, Finlàndia, França, per explicar com el paper més important de iogurt ha estat el de conduir la indústria alimentària cap al nou mercat lucratiu dels aliments funcionals. El documental explica com i per què, avui dia, les principals empreses d'aliments es consideren menys com companyies d'aliments processats i més com a proveïdors de salut i benestar. És una història de com les nostres actituds canviants, envers l'alimentació i la salut han donat forma i han estat influenciades per aquesta indústria extraordinària. La història del iogurt segueix una Gran Bretanya de canvi i diversificació, y de passada proporcionant als consumidors una enorme varietat, i a les empreses uns beneficis enormes.
avi lopere 570 2014-02-09 14:02:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.