Documentals

Una conversa amb Phil Collins (VOSC)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1335 kbps, 704x400, Qf: 0,190 – 59% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo (VO, anglès, Subs català)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Una conversa amb Phil Collins (VOSC)
DURADA: 41 minuts. - MIDA: 426 MB

El nostre protagonista ens parla del seu últim disc, "Going Back", un treball en què interpreta els grans temes clàssics del soul que van marcar la seva infantesa i joventut.

Philip David Charles "Phil" Collins (1951) és un dels músics populars contemporanis que no necessiten cap presentació. Des que es va donar a conèixer com a bateria de Genesis, aquest exactor infantil i juvenil ha demostrat una gran capacitat de seducció dalt de l'escenari.

Amb el temps, el tiet Phil ha demostrat, a més, una elasticitat musical que li ha permès fer música per a cinema (sobretot per a la factoria Disney) i retrobar-se amb els seus companys de Genesis o de Brand X. Però el que avui us presentem és un projecte molt especial. A "Una conversa amb Phil Collins" el nostre protagonista ens parla del seu últim disc, "Going Back", un treball en què interpreta els grans temes clàssics del soul que van marcar la seva infantesa i joventut. Els grans èxits de "Tamla Motown" i d'"Atlantic" o "Stax" són ara reinterpretats per Phil Collins amb la col?laboració d'alguns dels músics de sessió que van enregistrar els temes originals.

El resultat, com comprovareu, és una fascinant combinació de cançons ja llegendàries, interpretades i argumentades per un músic superdotat que s'ha fet gran amb una naturalitat pròxima i cordial. Phil Collins ha aconseguit ser com de la família.

avi lopere 918 2011-04-30 11:47:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.