Documentals

Biografies

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Biografies - Grace Kelly
Grace Patricia Kelly neix el 1929. Interessada pel teatre, s'apunta a l'Acadèmia Americana d'Art Dramàtic de Nova York. Els primers papers els obté a Broadway i a la televisió fins que Hollywood la reclama. L'any 1951, Grace roda "High Noon" a Hollywood. En els cinc anys següents comparteix escena amb les principals estrelles de cine i és dirigida pels millors directors. Sol tenir relacions amb els actors protagonistes, però els seus pares sempre intervenen per impedir que vagin a més.
avi Petiso 719 2011-01-17 21:34:10
Biografies - Anthony Hopkins
Es fa difícil creure que l'actor que va recrear el malvat geni inoblidable de Hannibal Lecter es defineixi a si mateix com un "esguerrat". Però és el que pensava Sir Anthony Hopkins quan, de petit, combatia la seva dislèxia. Va trobar una sortida en el teatre i el resultat és impressionant. Va guanyar un Oscar per la interpretació de Lecter i dos premis Emmy pel seu paper d'Adolf Hitler a "The Bunker" i de Bruno Hauptmann a "The Lindbergh kidnaping case".
avi Petiso 722 2011-01-19 01:05:57
Biografies - Cameron Diaz
Cameron Diaz és una de les estrelles femenines més taquilleres de Hollywood. Es va criar en un ambient més aviat masculí a Califòrnia i va començar a treballar de model. Ja llavors podia guanyar fins a 2.000 dòlars al dia. Després del seu aclamat debut a "La màscara", Cameron va iniciar una carrera cinematogràfica plena d'èxits que l'ha coronat com a una de les actrius més ben pagades. És la segona artista, després de Julia Roberts, que ha arribat a cobrar 20 milions de dòlars per una fotografia.
avi Petiso 765 2011-01-25 22:12:43
Biografies - Hugh Laurie
Hugh Laurie és conegut principalment pel seu paper protagonista a la sèrie "House", guanyadora de premis Emmy i Pi. Laurie va néixer i créixer a Oxford. Es va formar per ser còmic amb "Cambridge Footlights", el punt de partida de molts còmics britànics de renom. Després d'algunes pel·lícules de poc ressò, va assolir un cert reconeixement amb el seu paper a "Stuart Little" de Disney.
avi Petiso 745 2011-02-08 23:45:26
Biografies - Katherine Hepburn
La vida i la carrera de Katharine Hepburn són llegendàries. Va ser una actriu de primera categoria durant 60 anys, guanyadora de quatre premis de l'Acadèmia. La seva trajectòria comença en una família extraordinària, una família rodejada per una aurèola de misteri i tragèdia. Les relacions tumultuoses que va mantenir amb Howard Hugues, John Ford i, sobretot, amb Spencer Tracy van deixar fascinat el públic.
avi Petiso 697 2011-02-08 23:46:02
Biografies - Whoopi Goldberg
Des dels 8 anys, puja a l’escena per fer teatre. No li agraden els cursos, i decideix posar-se a treballar. Encadenarà diverses petites feines, entre les quals maquilladora en una funerària, paleta, caixera de banc... Molt aviat, té una filla, Alexandra, el 1974, quan només tenia 19 anys. El 1983 que comença la seva verdadera carrera com a actriu. The Spoke Show serà la seva primera obra. Rebrà d'altra banda un Premi Grammy per a aquest espectacle, dos anys més tard. Whoopi fa la seva entrada en el cinema el 1985, amb El color púrpura de Steven Spielberg, que li valdrà un nominació en els Oscars. És gràcies a aquest paper de Celie, que es farà mundialment coneguda i que li obriria la porta del cinema. Treballarà en diverses pel·lícules unes més diferents que les altres (Jumpin' Jack Flash , Fatal Beauty, The Long Walk Home, però també Star Trek). El 1990, el seu paper a Ghost li farà guanyar un Oscar. El seu talent d'ara endavant no es discutirà, ja que sap passar d'un registre a l'altre sense problemes.
avi Petiso 770 2011-02-18 23:56:50

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.