Documentals

La veritat sobre el menjar

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1539 Kbits/s 640x480
Codec audio:
MP3 @ 96 kb/s mono, 48000Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La veritat sobre el menjar -01- Com estar sà
En lloc d'engolir medicaments per evitar i tractar les malalties, una solució més bona seria consumir els aliments adequats. Hem investigat els consells i les dietes de salut que es venen com a protecció contra malalties i hem esbrinat què s'ha de donar al cos per evitar infeccions. La dieta Evo: Hem viatjat enrere en el temps per examinar la "dieta evolutiva" i per saber si el que menjaven els nostres avantpassats primitius té el secret per combatre els problemes de salut de la civilització occidental actual. Nou addictes al menjar ràpid seguiran una dieta de primats en un clos de Paignton Zoo. La prova dels calçotets flatulents: Gràcies a aquesta peça de roba interior hem descobert la quantitat de gas que arriba a produir una persona i quina és la bactèria que el provoca.
ed2k naroatna 1251 2010-01-15 22:15:33
La veritat sobre el menjar -02- Per ser atractius
Hem explorat les connexions profundes que hi ha entre els aliments i el sexe,i hem fet evident la veritat que s'amaga al darrere dels diferents mites relacionats amb el menjar i el sexe, que estan profundament arrelats en la nostra cultura. La raça de l'esperma: Durant un període de sis mesos hem acompanyat un grup d'homes subfèrtils que seguien un dieta especialment elaborada per a ells per determinar si un canvi en la salut i en l'estil de vida podia millorar el seu esperma. La prova del gust de l'esperma: Hem reclutat uns quants voluntaris valents perquè ens ajudin a saber si realment es pot detectar què ha menjat un home només tastant-ne el semen. Aquest experiment pot ferir la sensibilitat d'alguns espectadors.
ed2k naroatna 1005 2010-01-06 13:37:59
La veritat sobre el menjar -03- Com alimentar els nens
Què hi ha de veritat en els aliments que mengen els nostres fills? A mesura que creixen, com els afecta el que mengen als seus cossos, ments i comportaments, o fins i tot en els hàbits formats com a adults? Alguns dels experiments inclouen: - Prohibir certs menjars: Limitar o prohibir menjar a deshora és realment la millor manera d'aconseguir que els fills estiguin sans? - Aprendre a apreciar les verdures: És molt saludable consumir com a mínim cinc peces de fruita i verdura cada dia. Però, què passa si els nens no en volen menjar? - Quantitat de les racions: Els adults hem après a no fer cas dels senyals que ens envia el nostre cos quan ja està satisfet i seguim menjant com si res. Però, els nens també ho fan? - Sucre i hiperactivitat: Tothom sap que donar massa sucre a un nen és sinònim de desastre. Es tornarà hiperactiu i ja haurem begut oli. O no?
ed2k Petiso 949 2010-01-06 13:38:11
La veritat sobre el menjar -04- Com estar prims
En el món en què vivim sembla que no hi ha ningú que no hagi acabat o que no estigui a punt de començar un règim. L'única manera per aconseguir aprimar-se de debò és canviar el nostre estil de vida: fer més exercici i menjar bé. Examinarem alguns dels mites dels règims més populars. Els experiments inclouen, entre d'altres: - Metabolisme i pes: Tots creiem que un metabolisme lent impedeix perdre pes. Però, d'on surt aquesta creença? - La dieta làctia: Hem investigat l'enemic de tots aquells que fan règim i hem preguntat si realment menjar formatge ens fa acumular quilos. - Vigila què menges: Hem enumerat alguns elements que fan venir gana per veure si eliminant l'evidència d'allò que mengem és més fàcil no fer cas dels senyals de sacietat.
ed2k naroatna 1123 2010-01-06 13:38:27
La veritat sobre el menjar -05- Com mantenir-nos joves i guapos
Un cop d'ull als aliments i begudes que consumim diàriament, i com ens poden ajudar a combatre el procés d'envelliment des de dins i des de fora. Els experiments inclouen: la dieta Detox, els espinacs i la vista, els tomàquets i la protecció de la pell, l'aigua i la pell, la prova del vi, i els fruits del bosc i la memòria.

ed2k naroatna 1013 2010-01-06 13:38:36
La veritat sobre el menjar -06- Com ser els millors
A l'episodi "Com puc ser el millor" explorem quins aliments s'han de consumir per ser més ràpid, més fort i més intel·ligent. Els experiments inclouen: Pasturar en lloc d'endrapar, la cafeïna i el cervell, el peix i l'estrès, vèncer la carn? i el poder dels carbohidrats.
ed2k arakelov 984 2010-01-06 13:17:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.