Documentals

BBC El planeta viu - Volum 3 - L'home

Font:
DVD+DVD
Codec video:
XviD depenent del capítol, de 780kbps a 2500kbps, 704x400 (16:9)
Codec audio:
MP3 @128 Kbps, CBR, 48000 Hz
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
BBC El planeta viu -3x01- Himàlaia: les fonts del Ganges
Un viatge èpic a l'Himàlaia, font del Ganges. Seguint el seu curs travessem profunds barrancs, boscos exuberants i valls coberts de flors, i passem cims gegants de neus perpètues que són la llar d'óssos, voltors, felins que poden devorar a un home i fins ases que oculten la llegenda del Yeti. Però a més de descobrir aquests tresors naturals, ens unim a milers de devots en el seu pelegrinatge a les quatre fonts sagrades de la deessa Ganga ja Haridwar, on serem testimonis de l'extraordinària festa del foc que honra a la Filla de les Muntanyes.
ed2k spk2010 1438 2009-11-08 03:06:43
BBC El planeta viu -3x02- La plana del riu de la vida
La història del riu més extraordinari del món: el Ganges. La vida i la natura bullen al llarg de les seves ribes, en un calidoscopi de color i energia. A través de la plana que recorre el curs mitjà, obtenim una visió vibrant i acolorida de com el Ganges ha donat forma a la fauna i la flora, la cultura i les creences de l'Índia. En el seu viatge a través d'aquest país, aquest bell documental explora la vida que floreix en els seus grans planes, bressol de grans civilitzacions i testimoni de l'evolució de la religió hindú. De l'adoració per les letals cobres a la guerra sense quarter que es lliura entre pagesos i elefants, descobrim fins a quin punt ha anat canviant l'intima relació que mantenien persones i animals a la vora del Ganges
ed2k spk2010 1368 2009-11-08 03:06:24
BBC El planeta viu -3x03- Bengala, el delta de l'esperança
Bengala, lloc en què el Ganges es divideix en mil canals abans de trobar-se amb l'oceà Índic. Una vasta i bellíssima regió on els límits entre la terra i l'aigua es desdibuixen. Més de cent milions de persones, la població més densa de la Terra, comparteixen el paisatge amb la flora i la fauna úniques d'una de les zones verges del planeta: la increïble reserva de la biosfera de Sundarbans. En el manglar més extens del món s'oculten el tigre de Bengala i altres espècies en perill d'extinció. Aquí, en el golf de Bengala, les llars, l'aliment i la vida mateixa de tots els seus habitants es regeixen per l'humor canviant d'aquest magnífic riu font de destrucció i abundància.
ed2k Kaku 1429 2009-09-21 20:48:03
BBC El planeta viu -3x04- Pigmeus i Hamer, créixer a l'Àfrica
Banda, un nen pigmeu de la República Centreafricana, ha de pujar a arbres gegants per recol·lectar mel, mentre que a Etiòpia, Koleos, del poble Hamer, ha d'arribar fins a la cerimònia del salt del toro. Són les dures experiències de diversos joves de diferents països africans. Tots comparteixen el mateix objectiu: creuar la difícil frontera a l'edat adulta enfrontant-se a un duríssim ritus d'iniciació. Si fracassen, seguiran sent nens en la comunitat. Si passen la prova, obtindran prestigi i responsabilitats noves dins de la tribu. Dos ritus d'iniciació amb el mateix objectiu: Fer-se home.
ed2k Kaku 1425 2009-09-14 21:13:03
BBC El planeta viu -3x05- Mongols i Nénets, viure a Sibèria
A la tundra de Yamal, al nord del Cercle Polar Àrtic, Edik ha d'enfrontar-se als llops per protegir el seu ramat de 4.000 rens durant l'extraordinària migració al Gran Nord. Mentrestant, 4.000 km al sud, a Mongòlia, Altagan i Dsolbo han de travessar el desert de Gobi a la recerca de pastures per alimentar durant l'hivern a tot el ramat de camells. Són les dures experiències de diversos joves que s'enfronten al difícil pas cap a l'edat adulta en diferents llocs del gegant siberià. Dos ritus d'iniciació amb el mateix objectiu: Fer-se home.
ed2k Kaku 1383 2009-09-21 19:27:00
BBC El planeta viu -3x06- Guaranís: el poble de la selva
Penty i la seva família pertanyen a una tribu Guaraní de l'Amazònia. Penty ens guia per la selva, la seva llar, i ens mostra la seva manera de vida tradicional. Els 87 membres que sobreviuen formen una de les últimes tribus tradicionals de Sud-amèrica i, com els seus ancestres, viuen en total harmonia amb la naturalesa, en una terra preservada durant segles de la influència moderna. Però el món que Penty coneix arriba a la seva fi. A mesura que la civilització penetra a la selva per explotar les seves riqueses, la cultura guaraní es marceix. Si la selva desapareix, ¿Com sobreviura la comunitat guaraní? Aquesta pel:lícula traça el retrat íntim d'un poble que lluita per mantenir viva la seva cultura.
ed2k Kaku 1385 2009-09-26 17:58:38
BBC El planeta viu -3x07- Mnong: els últims genets d'elefants
En els elevats altiplans centrals de Vietnam habiten els mnong, un poble lliure i orgullós, l'habilitat per capturar elefants s'ha fet llegendària a tot el sud-est asiàtic. Macoun és el millor de tots els genets d'elefants salvatges; al llarg de la seva vida ha aconseguit capturar més de 300 exemplars. En aquest documental, Macoun ensenya a tres joves la seva saviesa ancestral. Seguim a Issan, Mavé i Majung en el seu viatge al cor de la selva muntats en elefants domesticats. Seguiran durant dies el rastre d'una jove cria a la qual finalment aconsegueixen atrapar. De tornada al poble, l'elefant és sotmès durant mesos a un procés de doma abans de ser alliberat com a membre de ple dret de la comunitat.
ed2k Kaku 1386 2009-09-26 18:00:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.