Documentals

Camins d'Aigua

Any:
2008
Categories:
Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Documental
Descripció:
Es tracta d'una sèrie de caràcter divulgatiu que va dirigida a un ampli sector del públic, al qual es dóna a conèixer què és i com és l'Ebre des d'una perspectiva, l'aèria, inusual, atractiva, diferent i que el públic no acostuma a veure mai. El programa parteix del concepte de patrimoni integral, és a dir, de la suma dels diferents vessants (artístic, natural i antropològic) complementats amb les indicacions històriques i literàries corresponents.

La imatge, agafada des de l'aire, projecta aquest conjunt i ofereix tota una successió no només de paisatges, sinó de tots aquells elements que s'hi poden trobar i que a la vegada el configuren. Des de la fauna, el patrimoni arquitectònic, els pobles o els elements naturals, els estanys o els salts d'aigua fins a totes aquelles activitats que s'hi desenvolupen. Les imatges van acompanyades d'una música i un text capaces de captivar i emocionar. El text, que n'és el fil conductor, no és una simple descripció: és tot un seguit de suggeriments provinents de l'àmbit històric i literari, que ajuden a comprendre i a la vegada complementen les belles i espectaculars imatges.

"L'Ebre" és una sèrie que consta de 6 capítols de 30 minuts, més un de resum de la mateixa durada. Cadascun respon a un contingut específic i coherent en si mateix. És per aquest motiu que no es tracta d'una simple suma d'imatges, sinó que la mateixa captació i ordre de cada fotograma respondrà a un discurs concret adaptat a la realitat en cada un dels capítols. El resultat és en si mateix una visió completa del contingut i de la diversitat del riu Ebre. La gravació de les imatges s'ha dut a terme amb la tecnologia més avançada, l'alta definició (HD), i a través del sistema Cineflex, únic a Europa, que ens permet la màxima qualitat d'imatge. A més, el suport digital permet reutilitzar les imatges tantes vegades com es vulgui sense pèrdua de qualitat.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Camins d'Aigua Completa!! 2008 2008-07-31 17:24:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.