Documentals

Nit de copes

Any:
2019
Categories:
Documental, Sèrie
Generes:
Documental, Esports
Descripció:
DURADA: 50 minuts. - MIDA: 2 GB

Aquest desembre, concretament el dia 19, es van complir 10 anys que el Barça va aconseguir guanyar a Abu Dhabi el Mundial de Clubs. Afegits a la Copa del Rei, la Lliga, la Supercopa d'Espanya i la d'Europa, en aquell inoblidable 2009, el Barça que dirigia Pep Guardiola es va convertir en el primer equip que guanyava els sis títols a nivell de club.

Per recordar aquesta efemèride, a "Nit de copes" han reunit el capità d'aquell equip, Carles Puyol, i el central amb qui feia parella, Gerard Piqué, per recordar aquell moment. El lloc de trobada és Can Ferran, el restaurant on habitualment els jugadors d'aquella plantilla es reunien per festejar els títols i per celebrar-los, amb dinars i sopars d'equip.

Com a detall inesperat, sorprendran Carles Puyol i Gerard Piqué amb una sala on els esperen les sis copes. Hi ha un toc de timidesa quan se les troben al davant. No s'atreveixen a tocar-les, com si sortissin a jugar una final. I, fins i tot, Gerard Piqué confessa que no les havia vist mai totes juntes. Puyol, sí. Quan es va retirar el 2014, es va fer una foto al Camp Nou de record. I, tocant la Copa del Rei, recordava, enriolat, que quan la va aixecar es va obrir una cella.

Tots dos, al costat d'una llar de foc espectacular i envoltats pels sis trofeus aconseguits fa deu anys, recorden partits, finals, detalls i anècdotes d'aquell fantàstic 2009. Tots dos deixen ben clara la seva gran amistat i regalen unes converses molt interesants de tot el que van viure ara fa 10 anys.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Nit de copes 2019 2019-12-31 20:09:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.