Documentals

Aire Lliure

Any:
2018
Categories:
Altres, Producció Catalana, Sèrie, Documental, ProgramaTV
Generes:
Esports
Descripció:
"Aire lliure" és la nova aposta de TV3 per fomentar el turisme actiu, esportiu i cultural del país. A partir de l'esport i l'activitat física el programa pretén donar a conèixer el territori i la gent que hi viu, amb les seves activitats quotidianes i les seves inquietuds.

El programa estarà conduït per Núria Picas, campiona del món de curses de muntanya, que amb el seu carisma i el seu caràcter espontani interactua d'una manera molt peculiar amb tots els protagonistes i convidats dels 13 episodis, alhora que incita els telespectadors a conèixer les oportunitats de turisme esportiu i cultural que poden oferir algunes de les comarques i els indrets més curiosos de Catalunya.

En cadascun dels episodis Núria Picas té com a convidats diferents personatges del món de la cultura que l'ajudaran a fer apologia de l'esport i dels beneficis que aporta la pràctica de l'exercici físic. Han participat en els diferents programes Emma Vilarasau, Txarango, Peyu, Antonio Orozco, Manu Guix, Sílvia Bel, Pepa Plana, Bruno Oro, Carme Ruscalleda, Joel Joan, Toni Albà, Judit Mascó, Kilian Jornet i Antonio Díaz, el Mago Pop.

El programa "Aire lliure" és una coproducció de TV3 amb la productora gironina Filmut TV. Està dirigit pel periodista de TV3 Antoni Real, realitzat per Narcís Noguera i produït per Ester Poses.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 1 1a temporada 2018 2018-07-16 18:59:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.