Documentals

Arts i oficis - Pianista

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 30 minuts. - MIDA: 256 MB

De totes les arts, la música és la més coneguda i reconeguda. Els humans ens comuniquem a través de les notes musicals creades per nosaltres mateixos o per instruments que ens hem inventat. Fruit d'aquesta necessitat d'intercanviar sons i harmonies som capaços de crear instruments de tots tipus. Però n'hi ha alguns que tenen més influència que d'altres. Aquest és el cas del piano, element essencial en el procés formatiu de qualsevol músic que s'ha convertit en la base instrumental de tot tipus de gèneres musicals.

Aquest programa parla doncs dels pianistes, genets musicals que -dia rere dia- s'asseuen en un tamboret de vellut per intentar dominar els instints d'un dels animals de quatre potes més bells del panorama musical.

L'ESMUC, l'Escola Superior de Música de Catalunya forma els pianistes per a una mirada universal perquè siguin capaços d'expressar el llenguatge de la música sense restriccions de contingut, format o manera. El més important és la vocació dels músics i la necessitat dels espectadors de que no s'aturi la música.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Arts i oficis - Pianista 0000 2015-04-13 01:23:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.