Documentals

Cavalcada de Reis 2013, Barcelona

Any:
2013
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres, Infantil
Generes:
Família
Descripció:
DURADA: 1 hora i 27 minuts. - MIDA: 1.17 G

Aquest any, TV3 i TVE sumen esforços per cobrir conjuntament la cavalcada de Reis de Barcelona, si ve cadascuna de les dues cadenes personalitzarà el senyal.

A partir de les 19.30, TV3 emetrà la cavalcada, en directe, presentada per Jordi Gil i Montserrat Ferrer, de l'"Info K", que estaran situats a la Plaça Catalunya. La transmissió començarà amb l'arribada dels Reis al Moll de la Fusta, que seran rebuts per les autoritats.

Com cada any, el canal Super3 hi participa amb els personatges del Fluski, el Pau i el Sr. Pla, que seran al set amb els presentadors. També hi haurà una carrossa del Super3 que anirà al davant de la cavalcada, en col·laboració amb TMB i l'Ajuntament de Barcelona. Un bus turístic adaptat per a l'ocasió transportarà els SP3, que cantaran i ballaran les seves cançons; corporis de les sèries del Super3 com la de l'Abella Maia i el Xai Shan, i pantalles amb imatges del canal.

Una cavalcada amb moltes novetats, que tindrà més de 800 metres d'espectacle itinerant i amb més d'un miler de participants entre ballarins, actors, xanquers, voluntaris, geganters, diables... En definitiva, un aparador de la creativitat al servei de la nit més màgica de l'any.

La realització és de Lluís Manyoses, i la producció de Mertxe Larumbe.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Cavalcada de Reis 2013, Barcelona 2013 2013-01-07 23:22:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.