Documentals

Actualitza’m

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Tecnologia
Descripció:
Durada: 58 min. Mida: 649 MB

Telèfons mòbils, càmeres digitals, reproductors d'MP3. Què faríem sense ells? El poeta Simon Armitage, enamorat de la tecnologia, investiga la passió britànica per tot el que és nou en un divertit reportatge. Al llarg d'un viatge personal que el durà de Yorkshire fins a Londres i Seül, Simon investiga com s'han convertit en una nació de renovadors àvids de tecnologia, en plena revolució digital del segle XXI.

Simon comença per mirar d'entendre que les criatures d'ara són natives del món digital. Per això visita un grup de més de 50 alumnes on només un no du mòbil! També arriba a la conclusió que els homes, i les dones cada cop més, estan obsessionats per comprar els últims mòbils del mercat, les últimes televisions planes, ordinadors i reproductors d'MP3 amb estil, fent que la tecnologia esdevingui una part important de la vida quotidiana.

Però com hem entrat en aquesta cultura de la renovació? Simon analitza la psicologia que ens ha fet addictes als aparells: una mescla d'estatus, estètica, moda, ingressos disponibles, publicitat i cultura popular.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Actualitza’m 0000 2012-08-16 01:48:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.