Documentals

Les 7 meravelles de la Xina (7 wonders of China)

Any:
0000
Categories:
Sèrie, Documental, Minisèrie
Generes:
Història, Art
Descripció:
Des dels guerrers de terracota fins al temple de Shibaozhai, aquesta sèrie guia els espectadors per les meravelles de la Xina. Amb tecnologia punta CGI, reconstruccions dramatitzades i de la mà de reconeguts experts.

Les 7 meravelles de la Xina Deixeu-vos seduir per la majestuositat i la història de les set meravelles de la Xina, des de les més conegudes, com els guerrers de terracota i la Gran Muralla, fins a d'altres menys famoses, però igualment sorprenents, com ara l'impressionant Buda de Leshan i el temple de Shibaozhai.

Amb tecnologia punta CGI, coneixement expert i reconstruccions dramàtiques, aquesta sèrie guia els teleespectadors per un món de ciutats prohibides, imperis antics i fenòmens creats per la mà de l'home que deixen de pedra. Seguirem els enginyers i els emperadors que van promoure aquestes meravelles per conèixer la seva feina i revelar les històries humanes que les van motivar. Els reportatges serveixen per divulgar detalls del passat de la Xina així com per exaltar la inventiva i la determinació humanes.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Les 7 meravelles de la Xina Completa!! 0000 2011-11-18 01:20:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.