Documentals

Racons

Any:
2011
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana
Generes:
Història
Descripció:
DURADA: Uns 30 minuts/capítol . - MIDA: Uns 340 Mb/capítol

Font origen: La 2 en desconnexió només pel Principat.

Direcció: Francesc M. López Producció executiva: Irene Marín Producció: Isabel Blesa Realització: Manel Muñoz, Miki Sabater, David Ruiz, Pilar Granero, Jordi Renú, Esther Martínez, Miquel Pinteño, Carles Vidal Guió: Dani Arguimbau, Carles Pàmies, Yago Alonso, Albert Castellví Aj. producció: Ari Brescó, Jordi Martínez, Senén Armengol, Natalia Yebes

El programa "Racons" és un viatge per alguns dels indrets, rutes o itineraris que ens ofereix l’àmplia varietat i riquesa de l’entorn natural i paisatgístic, i del patrimoni cultural de Catalunya.

En cadascun dels 13 programes d’aquesta sèrie coneixerem, de la mà dels seus habitants, algunes de les destinacions més atractives de Catalunya i la seva vinculació amb el territori. A “Racons” veurem i escoltarem en primera persona els testimonis de la gent que hi viu o que hi treballa, i també descobrirem la seva relació i les seves històries amb els llocs que visitem de la geografia catalana.

"Racons" és una mirada al territori a través dels seus habitants. Una proposta que vol estimular als espectadors a emprendre el seu propi viatge a partir de les propostes que es realitzin des del propi programa.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Racons 2011 2011-07-11 18:25:37

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.