Documentals

Biografies

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Biografia
Descripció:
Biografies: Anthony Hopkins Pròximament !! Es fa difícil creure que l'actor que va recrear el malvat geni inoblidable de Hannibal Lecter es defineixi a si mateix com un "esguerrat". Però és el que pensava Sir Anthony Hopkins quan, de petit, combatia la seva dislèxia. Va trobar una sortida en el teatre i el resultat és impressionant. Va guanyar un Oscar per la interpretació de Lecter i dos premis Emmy pel seu paper d'Adolf Hitler a "The Bunker" i de Bruno Hauptmann a "The Lindbergh kidnaping case".

Biografies: Cameron Diaz Pròximament !! Cameron Diaz és una de les estrelles femenines més taquilleres de Hollywood. Es va criar en un ambient més aviat masculí a Califòrnia i va començar a treballar de model. Ja llavors podia guanyar fins a 2.000 dòlars al dia. Després del seu aclamat debut a "La màscara", Cameron va iniciar una carrera cinematogràfica plena d'èxits que l'ha coronat com a una de les actrius més ben pagades. És la segona artista, després de Julia Roberts, que ha arribat a cobrar 20 milions de dòlars per una fotografia.

Biografies - Grace Kelly Grace Patricia Kelly neix el 1929. Interessada pel teatre, s'apunta a l'Acadèmia Americana d'Art Dramàtic de Nova York. Els primers papers els obté a Broadway i a la televisió fins que Hollywood la reclama. L'any 1951, Grace roda "High Noon" a Hollywood. En els cinc anys següents comparteix escena amb les principals estrelles de cine i és dirigida pels millors directors. Sol tenir relacions amb els actors protagonistes, però els seus pares sempre intervenen per impedir que vagin a més.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Biografies 0000 2011-01-17 21:33:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.