Documentals

No me LES puc treure del cap (No me la puc treure del cap)

Any:
2010
Categories:
Sèrie, Documental, Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Història, Música, Entrevista
Descripció:
DURADA: Uns 30 minuts/episodi. - MIDA: 425 Mb/episodi.

Direcció: Xavi Garcia Realització: Xavi Garcia, Xavier Brichs Presentador: Roger de Gràcia Càmera: Walter Ojeda, Fidel Soler Muntatge: Anna Ramoneda, Xavier Abad

Quantes cançons heu sentit al llarg de la vostra vida? Amb quines heu ballat, us heu enamorat o quines us han fet companyia en els mals moments? Moltes cançons cauen en l'oblit ràpidament, però algunes no ens deixen mai.

Hi ha cançons de les quals aprenem les lletres gairebé sense voler i que acaben convertint-se en la banda sonora de les nostres vides. Què tenen aquestes cançons tan especials? En quin moment de feliç inspiració les van compondre els seus autors? Per què no ens les podem treure del cap?

Roger de Gràcia investiga, a "No me la puc treure del cap", què hi ha darrere 14 grans cançons catalanes que tots recordem: clàssics de la nova cançó i del rock català, cançons infantils, temes de musical, havaneres, rumbes o, fins i tot, l'himne del FC Barcelona. En cada capítol de 30 minuts de durada, el programa dissecciona amb respecte, però també amb sentit de l'humor, una d'aquestes cançons: n'entrevistem els autors, n'analitzem la construcció musical i melòdica, busquem els significats amagats de les lletres i mirem de situar cada cançó en el moment que es va fer. Però, sobretot, Roger de Gràcia es pregunta què ha convertit aquests temes en autèntics clàssics populars.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2010 2010-10-22 17:56:34
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2011 2012-01-03 20:06:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.