Documentals

10 coses que heu de saber sobre el son (10 things you need to know about sleep)

Any:
2010
Categories:
Documental
Generes:
Educatiu
Descripció:
Ja dormiu prou? Molts de nosaltres no. 10 coses que heu de saber sobre el son revela la ciència darrere de per què tantes persones tenen dificultats per quedar-se adormit, i ofereix consells pràctics sobre la millor manera d'obtenir una nit de son reparador. En una sèrie d'experiments, el presentador Kate Silverton té per objecte ajudar els insomnes desesperats per aconseguir tancar els ulls, els viatgers a ajudar a combatre el jet lag, i veure si hi ha alguna cosa que es pot fer per aturar persones que ronquen fort i persistentment.

El xef Aldo Zilli descobreix com els aliments que mengem afecta el son, mentre que els voluntaris en un laboratori del son provar els efectes de l'alcohol i el cafè en el ritme de son. El eècord de la volta al món-navegant, Dee Caffari, aprèn el millor moment per prendre una migdiada i recuperar el somni perdut, mentre que Dominik Diamant, periodista, descobreix que menys hores de son pot ajudar a un insomne a trencar els mals hàbits.

Joe Swift de Jardiners del Món, prova alguns remeis herbaris per la son, i el comediant Russell Kane comprova les tècniques que poden reduir l'estrès que el manté despert a la nit. Kate pren un bany calent abans d'anar a dormir i descobreix el sorprenent secret per tindre una nit de son reparador, així com el truc amb la llum pot tant despertar com mantenir dormit.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 10 coses que heu de saber sobre el son 2010 2010-10-18 01:21:06

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.