Altres

El making of del disc de La Marató 2007

Font:
DVB+DVB
Codec video:
Xvid @ 1060 KBPS, 640x464, 25fps.
Codec audio:
MP3 @ 128kbps, 48kHz, (cbr), joint estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El making of del disc de La Marató 2007 - Música des del cor
TV3 ofereix un programa especial amb el "making of" del disc de La Marató, que arriba a la tercera edició.

El programa, de 30 minuts de durada, repassa el procés de gravació del disc, amb declaracions dels músics que hi han participat i les opinions de periodistes reconeguts del nostre país.

S'hi podrà veure l'última gravació de La Oreja de Van Gogh abans de la marxa de la cantant, i l'última entrevista d'Amaia Montero com a membre del grup, parlant de la gravació d'una cançó per al disc.

També s'hi veuran les entrevistes i gravacions per al disc que han fet Carlos Marín de "Il divo", Gisela i els monjos budistes del Garraf, Lax'n'busto, Peret, la cantant de fados Misia i un llarg etcètera.

Les cançons són versions de clàssics del pop i el rock, així que també veurem alguns dels temes originals en què estan basades, com els de Queen, Opus, Bonnie Tyler o Simple Plan.

A més a més, també coneixerem l'experiència personal de molts dels músics amb les malalties cardiovasculars i el que ha significat per a ells participar en aquest disc.

Al programa també hi intervindran periodistes i escriptors que donaran la seva opinió sobre el fenomen del disc de La Marató. Antoni Bassas, Quim Monzó, Ferran Monegal i Justo Molinero en són alguns exemples.
avi arakelov 839 2008-08-26 17:16:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.