Altres

Els cabells de Beethoven

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1335 kbps, 704x400, Qf: 0,190 – 45% Test compressibilitat,
Codec audio:
MP3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (català) - MP3, 96 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Mono, (anglès)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Els cabells de Beethoven
Durada: 58 minuts. - Mida: 646 MB

"Els cabells de Beethoven" descriu un més que improbable dia durant el qual es tallen els cabells al cadàver de Beethoven i es descobreix el misteri de la seva torturada vida i de la seva mort.

El film comença en l'actualitat, quan un parell d'entusiastes de Beethoven, Ira Brilliant i Che Guevara, en compren els cabells en una subhasta de Sotheby. La història explica la vida de les generacions que n'han estat propietàries anteriorment i culmina gràcies a la ciència futurista, que revela el secret mèdic de Beethoven.

Mentre passeja per la música més gloriosa de Beethoven, la pel?lícula explora el món de les proves forenses des del romanticisme de la Viena del segle XIX fins als horrors de l'Alemanya nazi. Basat en el "best-seller" de Russel Martin, aquesta és la història de persones separades pel temps i l'espai, amb una única connexió, una relíquia, els cabells de Beethoven, que va tocar cadascuna de les seves vides. Al llarg de la pel?lícula, s'insinuen altres causes de les malalties de Beethoven, inclosa la seva sordesa, tenint en compte la seva personalitat volàtil i potser, fins i tot, la naturalesa del seu gran art.
avi lopere 726 2013-08-19 00:29:02

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.