Altres

Piromusical de la Mercè 2008 (TV3 Especial 25 anys)

Any:
2008
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Documental, Família, Música
Descripció:
Retransmissió del tradicional Piromusical de la Mercè, l'espectacle pirotècnic i musical que tanca les festes de la capital catalana i que aquest any ha estat dedicat a celebrar els 25 anys de TV3 i Catalunya Ràdio.

La transmissió va a càrrec de Lídia Heredia i Xavier Solà, i té quatre blocs d'entre 5 i 6 minuts. El primer esta centrat en les sintonies dels programes i les veus més representatives dels 25 anys de Catalunya Ràdio. El segon té com a principals protagonistes les sintonies dels programes i les sèries de TV3. El tercer fa un repàs a les influències musicals que han marcat l'últim quart de segle. El quart bloc torna a centrar-se en les sintonies més conegudes dels programes de TV3.

El Piromusical s'acaba amb un últim bloc, dedicat a l'Any Multicultural. Santi Arisa dirigirà un conjunt de 120 percussionistes que interpretaran ritmes populars catalans, africans, llatinoamericans, etc., en un homenatge a les diferents cultures del món. El Piromusical té la direcció artística de Santi Arisa i Joan Puerto, el muntatge musical de Sergi i Francesc Cutillas, per part de Catalunya Ràdio, i la realització d'Emili Sala-Patau, per part de Televisió de Catalunya.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Piromusical de la Mercè 2008 2008 2008-09-25 15:01:12

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.