Altres

Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català X

Any:
2018
Categories:
Altres, Producció Catalana
Generes:
Documental
Descripció:
Durada: 167 minuts. - Mida: 1,60 Gb

Retransmissió de la desena gala dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català presentada per l'actor David Verdaguer.

Poques sorpreses a la gala del X Premis Gaudí. Incerta glòria i Estiu 1993 s’han repartit les parts més grosses del pastís. El film més guardonat de la nit ha estat Incerta glòria amb 8 premis incloent els de Millor Actriu per Núria Prims, Actor Secundari per Oriol Pla. Malgrat això la sensació de gran guanyadora és per la segona pel·lícula més premiada: Estiu 1993 que s’ha endut els Gaudí a la Millor Pel·lícula en llengua catalana, la Millor Direcció i Millor Guió per Carla Simón i Bruna Cusí, la Millor Actriu Secundària.

Tierra Firme s’endú dos premis que no són pas de consolació. El presentador de la gala, David Verdaguer, ha recollit el premi el Millor Actor per un film de Carles Marqués-Mercet que també suma el Premi a la Millor Pel·lícula en llengua no catalana. Isabel Coixet i la seva La librería s’ha de conformar amb dos guardons (dels 12 als que optava) el de Millor Música i Millor Direcció d’Art. Una consolació que té sabor a victòria és el Premi del Públic que s’ha endut La llamada tenint en compte que més de 10.000 persones han participat en aquesta votació popular.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català X 2018 2018-01-31 00:37:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.