Altres

Barça Inside Handbol: Els secrets... (Els secrets d'un vestidor guanyador)

Any:
2017
Categories:
Altres, Producció Catalana, Documental
Generes:
Documental, Esports
Descripció:
DURADA: 30 minuts. - MIDA: 921 MB (Versió HD 720p). - MIDA: 451 MB (Versió SD).

Barça Inside Handbol: Els secrets d'un vestidor guanyador.

La secció d'handbol del Barça ha demostrat al llarg de la història que és un dels clubs europeus amb més prestigi, tant pels títols i rècords aconseguits, com per la seva mentalitat guanyadora en sintonia amb l'afició del Palau, on s'han viscut grans gestes que han passat a la història d'aquest esport.

Per primera vegada, un equip de televisió ha conviscut durant més d'un mes amb l'equip de Xavi Pascual i ha tingut accés a espais tradicionalment tancats als mitjans de comunicació, començant pel mateix vestidor o seguint per les xerrades tècniques, les accions de team building o els viatges i hotels de concentració.

Xavi Pascual és una peça clau per descobrir l'engranatge d'un equip exitós que, amb ell a la banqueta, ja ha guanyatdues Champions i set títols de Lliga, entre d'altres. El tècnic blaugrana vol tenir controlat fins al darrer detall i valors com el compromís, l'actitud o la capacitat de treballar en equip són innegociables.

El magnífic teixit humà que conviu dins del vestidor blaugrana queda reflectit a través dels esportistes que en formen part. Una combinació de jugadors de la casa amb jugadors estrangers totalment integrats al Club i a la ciutat. En el transcurs de la temporada hi ha temps per als somriures i les bromes, però també per a les confidències o la solidaritat entre companys. El que mai perden és l'esperit competitiu i la mentalitat guanyadora.

El cercle del "Barça Inside: Els secrets d'un vestidor guanyador" el tanquen les persones que treballen diàriament amb els jugadors. Xavi Pascual està orgullós d'un cos tècnic i un staff amb molta experiència i amb els rols perfectament definits. No obstant, com en qualsevol col·lectiu, sempre hi ha sorpreses agradables i alguns d'ells tenen una vessant totalment desconeguda per al gran públic, però fonamental per al bon funcionament del grup.

En definitiva, un equip molt professional que ara afronta el repte de tornar a guanyar la Champions d'handbol a Colònia davant els millors equips del continent. Només unes hores abans d'aquesta cita, l'equip de Xavi Pascual s'ha obert de bat a bat a l'afició del Palau i als aficionats de l'esport en general per demostrar que el principal secret del Barça Lassa és la unió i el compromís de tots els seus membres. Us convidem a compartir aquesta experiència des d'Esport3 i BarçaTV. Un programa que va més enllà de l'esport de l'handbol.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Versió HD 720p 2017 2017-06-05 23:57:07
HDTV Versió SD 2017 2017-06-06 00:02:08

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.