Altres

Futbol Barça Legends - R. Madrid L. (28-04-2017)

Any:
2017
Categories:
Altres, Producció Catalana
Generes:
Esports
Descripció:
DURADA: 104 minuts. - MIDA: 2,25GB

Els Barça Legends s’enfrontaran el proper 28 d’abril a un combinat d’exjugadors del Reial Madrid. Blaugranes i blancs es veuran les cares a l’estadi Camille Chamoun Sports City, ubicat a la capital del Líban, Beirut.

Un dels al·licients d’aquest partit serà el debut de Ronaldinho, ambaixador i representant del FC Barcelona en actes i esdeveniments d’arreu del món, com a integrant del combinat barcelonista. L’entrenador dels Barça Legends serà José Mari Bakero.

Aquest serà el segon partit que disputen els Barça Legends. El debut d’aquest equip va tenir lloc l’1 d’abril de l’any passat a la localitat mexicana de Queretaro, contra una selecció d’exjugadors de Mèxic. Recordem que recentment es va anunciar el que serà el primer partit dels Barça Legends al Camp Nou, el 30 de juny, davant el Manchester United Legends. Un enfrontament, aquest, que tindrà partit de tornada el 2 de setembre a l’estadi d’Old Trafford.

Els Barça Legends és el resultat d’un programa del FC Barcelona que té com a objectiu posar en valor la figura dels futbolistes que han vestit la samarreta del Club. El projecte té la voluntat de contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors, així com rendibilitzar la carrera dels esportistes més enllà de la seva retirada professional. Aquesta iniciativa preveu la disputa de diversos partits i l’organització d’esdeveniments paral·lels a diferents llocs del món. Properament està previst anunciar nous partits dels Barça Legends.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Futbol Barça Legends - R. Madrid L. (28-04-2017) 2017 2017-06-05 00:18:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.