Altres

Tot el camp - 50è aniversari del Camp Nou (F.C. Barcelona)

Any:
2007
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports, Història
Descripció:
TV3 celebra el 50è aniversari del Camp Nou amb el reportatge "Tot el camp". Un especial que repassa els millors moments d'aquestes cinc dècades de la història de l'estadi.

"Tot el camp" (1a part)

És un programa dedicat al 50è aniversari del Camp Nou. Està dividit en dos capítols. El primer, en companyia de cinc generacions de futbolistes del Barça: Antoni Ramallets, Carles Rexach, "Lobo" Carrasco, Luis Enrique i Carles Puyol fan un repàs dels millors moments d'aquestes cinc dècades d'història de l'estadi. Aquesta part ofereix imatges de la col·locació de la primera pedra del Camp Nou i de tot el procés de construcció. També de l'enderrocament del vell i històric camp de Les Corts, on el Barça va disputar els partits fins al 1957. En aquest primer capítol es dóna la veu a socis del club, famosos i anònims que expressen els seus sentiments i experiències en relació amb el camp.

"Tot el camp" (2a part)

En la segona entrega s'explica com es prepara l'estadi per acollir un partit del Barça. El Camp Nou s'ha consolidat com una icona de la ciutat de Barcelona i és, amb el Museu Dalí de Figueres, un dels llocs més visitats pels turistes a Catalunya. Des que surt el sol fins que s'acaba l'espectacle esportiu, hi ha moltes històries al voltant d'un partit de futbol. Històries que afecten el club, però també la resta de la ciutat. Veurem com els treballadors del Barça preparen el recinte i el terreny de joc per a la festa del futbol; entrarem als vestidors i en altres espais d'aquest escenari sovint desconeguts pel gran públic, veurem com la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra tenen cura de la seguretat, com els transports de Barcelona posen en marxa el seu dispositiu especial per als partits; com afecta un espectacle d'aquesta magnitud els veïns de les Corts, com una penya barcelonista prepara el seu habitual viatge del cap de setmana per veure el partit o com Manel Vic, l'"speaker" del camp des de 1957, fa la seva feina.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Tot el camp 2007 2008-07-13 11:59:26

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.