Altres

Mar i cel

Any:
2014
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Drama, Musical
Descripció:
Durada: 118 minuts. - Mida: 1,25 GB

Repartiment: Roger Berruezo , Saïd - Ana San Martín, Blanca - Pep Cruz, Joanot - Xavi Lite, Hassen - Júlia Jové, Idriss - Xavi Fernández, Don Carles - Toni Viñals, Ferran, Arq. Ribera - Mireia Dolç, Mare de Saïd, Teresa - Rubén Yuste, Malek, Soldat - Elena Tarrats, Maria, Dona Morisca - Víctor Arbelo, Osman, Soldat - Xavi Navarro, Salam, Felip III, Soldat - Marc Vilavella, l'holandès, Baró de Déia, Caporal - Lucía Torres, Margarida d'Àustria, Carme, Dona morisca - Dídac Flores, Felip, Duc de Lerma, Caporal - Clara Moraleda, Saïd nen, Montserrat - Paula Vives, Rosa, Dona Morisca - Raúl Grau, Adberrahïm, Idriss II - Luís Moya, Mohamed, Soldat - Dimas Bozzo, Mohamed, Soldat.

Basat en l'obra d'Àngel Guimerà Text de Xavier Bru de Sala Composició i orquestració d'Albert Guinovart Direcció: Joan Lluís Bozzo Dramatúrgia i adaptació: Joan Lluís Bozzo, Xavier Bru de Sala, Anna Rosa Cisquella, Miquel Periel Producció executiva: Anna Rosa Cisquella (Dagoll Dagom) Direcció musical: Joan Vives Realització: Trini Manzanares Producció executiva TV3: Conxa Orea

Serà la versió remuntada el 2014 de la història d'amor entre Saïd i Blanca. Un clàssic del teatre català, obra de Dagoll Dagom, amb un nou plantejament escenogràfic més espectacular i a ritme de la música d'Albert Guinovart. "Mar i cel" ocupa un espai central dins la trajectòria de Dagoll Dagom. Va ser creat l'any 1988, i remuntat el 2004. És un dels espectacles de teatre musical que més ressò han tingut de tots els que ha fet aquesta companyia, que ja ha celebrat el 40è aniversari. L'any 2014 es va decidir fer-ne una nova producció, incorporant avenços tecnològics del moment, però mantenint la mateixa ànima original, per tal d'oferir als espectadors la possibilitat de tornar a gaudir amb una obra que, en el seu moment, els va emocionar i, sobretot, per presentar-la als més joves, que no havien tingut oportunitat de veure-la en el seu moment. Una versió de l'obra "Mar i cel" amb un nou plantejament escenogràfic més espectacular. "Mar i cel" és una història de pirates i cristians tancats dins d'un vaixell perdut enmig del mar. La perfecta metàfora del món, on els seus habitants segueixen entestats a fer la guerra, odiar-se i destruir-se. L'amor impossible entre Saïd i Blanca per la pertinença a uns mons històricament irreconciliables, enfrontats pel passat, per la religió i per la impossibilitat de bastir un futur conjunt. I tot això, vehiculat amb les paraules justes de Xavier Bru de Sala, la meravellosa música d'Albert Guinovart sobre el vaixell espectacular d'Isidre Prunés i Montse Amenós. Són molts els espectadors que, des de la primera versió, han confessat que "Mar i cel" ha estat el seu punt d'enamorament del teatre. També molts professionals han confessat que s'han dedicat a aquesta feina, en gran part, influïts pel bon record de l'espectacle.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Mar i cel 2014 2016-07-16 10:37:31
HDTV+DVB Mar i cel (HD720p) 2014 2016-07-17 12:22:34

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.