Altres

Marcats per Xavi

Any:
2015
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Documental, Esports
Descripció:
DURADA: 57 minuts. - MIDA: 1,93GB (Versió HD 720p). - MIDA: 849MB (Versió SD).

Xavi Hernández obre les portes de casa seva a "Marcats per Xavi" i ensenya la seva nova vida a Doha, on conviu amb els seus tres germans que l'acompanyen en la seva nova etapa. A més de jugar a l'Al-Sadd, Xavi aprofita la seva estada a Qatar per formar-se, amb un objectiu ben clar, arribar a ser entrenador i complir el seu somni de tornar un dia al Camp Nou.

Al llarg del documental repassem alguns dels moments més destacats i més emotius del seu últim any al Barça, que té el seu punt final amb la Champions de Berlín i el triplet del 2015. També expliquem com van viure aquesta final els amics de Xavi, perquè en aquest documental descobrim la importància que té per ell la seva colla, els seus incondicionals, aquells que han estat al seu costat des de ben petit, els amics de l'escola que l'han acompanyat des del primer dia de la seva carrera esportiva. La família i els amics han estat els grans puntals del Xavi més humà que li han permès formar-se com a persona i que sempre l'han fet tocar de peus a terra. La colla del Xavi és l'arma secreta que l'ha ajudat a aconseguir els seus èxits. I, sobretot, compartirem l'emoció del Xavi i de la seva dona, la Núria, davant de la seva pròxima paternitat. Tots dos contagien els seus nervis i la seva curiositat davant del naixement de l'Àsia, la seva primera filla, que naixerà a Doha a finals de desembre.

Entre d'altres, en el documental, hi apareixen Pep Guardiola, Luis Enrique, Leo Messi, Andrés Iniesta, Joaquim Hernández i Maria Mercè Creus (pares del Xavi) i l'Àlex, l'Òscar i l'Ariadna, els seus tres germans.

EQUIP DEL PROGRAMA: Direcció: Dani Barcón i Santi Padró. Realització: Jesús Muñoz i Dani Barcón. Redacció: Jordi Grau. Guió: Jesús Muñoz i Santi Padró. Producció: Anna López.

"Marcats per Xavi" forma part d'una sèrie de documentals del Departament d'Esports de TV3 que va començar amb "Marcats pel 21", un homenatge al jugador de l'Espanyol Dani Jarque. Després es van emetre "Marcats per Messi" i "Marcats per Tito".
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Versió HD 720p 2015 2015-12-31 00:40:50
HDTV Versió SD 2015 2015-12-31 00:44:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.