Altres

Desmuntant la caverna - Jofre Llombart

Any:
2013
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Història
Descripció:
Autor:Jofre Llombart Títol: Desmuntant la caverna. Respostes a les mentides que ens volen fer creure. Any de publicació:2013 Idioma original: català Gènere: Assaig sociològic Primera edició digital en català a càrrec d’ePUBCat Edició: Calamanga Aportació: lenzo Data d’edició: 21.01.2014 Pàgines:126 Versió: 1.0

Des de declaracions grandiloqüents fins a opinions que freguen l’absurd. Els falsos arguments contra la independència de Catalunya, i, en un primer terme contra el dret a decidir, han estat proclamats com a veritats absolutes per tots els altaveus dels que ha disposat la caverna mediàtica i política:

que Catalunya no pot decidir sola que se’ns farà fora d’Europa que haurem de sortir de l’euro que Catalunya serà un estat pobre que els títols universitaris no seran homologats que les pensions seran molt precàries que s’imposarà el català com a llengua única L’objectiu és que els catalans actuem amb por i no lliurement. Però Jofre Llombart ha desmuntat un per un aquests arguments, enfrontant-los amb les opinions d’experts en cada una de les matèries. El resultat: un llibre que desmunta les mentides que ens volen fer creure.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
Desmuntant la caverna - Jofre Llombart 2013 2015-02-05 00:06:29

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.