Altres

Això no s'acaba! (Especial Cap d'Any TV3) (Programa musical nit de Cap d'Any 2014-2015)

Any:
2014
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Música, Humor
Descripció:
"Això no s'acaba!", una selecció musical dels èxits del 2014

Després de les campanades i de brindar pel 2015, la música serà la protagonista de TV3 amb "Això no s'acaba!". A partir de les 00.05, el programa celebrarà l'entrada a l'any nou amb videoclips dels grans èxits d'artistes nacionals i internacionals més destacats d'aquest any, com ara Txarango, Els Catarres, Enrique Iglesias i Beyoncée.

Durant més de dues hores, sonaran els números 1 de les llistes internacionals, com "Happy" de Pharrell Williams, "Dark Horse" de Katy Perry i "Problem" d'Ariana Grande, una de les artistes revelació de l'any. Els grups i solistes catalans també tindran un paper destacat al programa, amb bandes com Els Amics de les Arts, Els Catarres o Oques Grasses, que han publicat disc en els últims mesos. Però, sens dubte, el 2014 ha estat l'any de Txarango, que ha editat el seu segon treball, "Som riu", i ha organitzat el festival de música Clownia. Per la seva banda, noms com Manolo Garcia, Sanjosex, Joan Dausà i Andreu Rifé completen la llista de cantants catalans que han estat d'actualitat.

"Això no s'acaba!" també recollirà actuacions memorables i divertides que han tingut lloc als platós de TV3, com les protagonitzades pels personatges del "Crackòvia", del "Polònia" i pels talls de l'"APM?".

A més, entre cançó i cançó s'alternaran les actuacions de la companyia de ball Kulbik Dance, que fusiona diferents camps del llenguatge gestual, com el mim, amb la dansa urbana i la poesia.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Això no s'acaba! (Especial Cap d'Any TV3) 2014 2015-01-02 19:28:07

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.