Altres

La segona mort de Jesús de Natzaret (Francesc Puigpelat)

Any:
2008
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Història, Misteri
Descripció:
Autor: Francesc Puigpelat - Títol: La segona mort de Jesús de Natzaret- Any de publicació: 2008 - Idioma original: català - Gènere: Novel·la històrica detectivesca.

Edició digital en català a càrrec d’ePUBCat -0994-

Edició: RobCole - Data d’edició: 10.10.2014 - Versió: 1.0 - Pàgines: 352.

Antoni, un banquer d’Antioquia, viatja a Jerusalem pocs dies després de la crucifixió, amb l’objectiu d’investigar la desaparició de tres milions de peces d’or que Jesús havia obtingut com a crèdit. La recerca, però, el portarà molt més lluny. Primer, Antoni desemmascararà l’argúcia (enginyosa, però gens sobrenatural) que va permetre a Jesús ressuscitar i mostrar-se als seus deixebles. I després descobrirà, fascinat, la identitat secreta de Jesús i la seva veritable doctrina, que té molt poc a veure amb el cristianisme actual i molt amb Aserà, la Deessa Mare dels jueus.

La segona mort de Jesús de Natzaret és un relat visionari, ple de girs sorprenents, que es llegeix com una novel·la detectivesca. Francesc Puigpelat atrapa el lector amb una investigació ben documentada, una alternativa vibrant a la història canònica que reinterpreta el cristianisme en clau feminista i ens convida a imaginar un Jesús diferent.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
La segona mort de Jesús de Natzaret 2008 2014-12-20 00:13:15

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.